Ki valojában az a Tobi a Narutoban?
Figyelt kérdés
el van takarva az arca, és láttam képeket, ahol sharinganja van, stb. és már 1általán nem értem2009. jún. 30. 15:20
1/34 A kérdező kommentje:
ja, és akit zetsu hozott az akatsukiba
2009. jún. 30. 15:20
3/34 anonim válasza:
jah...Zetsu hozta az Akatsukiba...de ő rángatta a szálakat...ő dirigált mindenkinek...érdekes nem?!...
4/34 anonim válasza:
Szia!
Tobi valójában Uchiha Madara, De elméletileg [ELMÉLETILEG!!!] az van a mangában, hogy ő még Obito, Kakashi-sensei volt csapattársa. ;)
5/34 anonim válasza:
Ezen kivűl lehet hogy Tobi = Danzou-val!
6/34 anonim válasza:
A legutóbbi koporsós cucc után nem hiszem, h ő lenne Madara. Valami x személy aki Obito testét használja. Legalábbis kisszívemnek ez a kívánsága. Ez, s mindig ez is volt, és ez is lesz.
7/34 anonim válasza:
Hogy lenne má Danzou meg Obito lol..ő Uchiha Madara, valszeg a Sharingan képessége, hogy nem öregszik vagy pedig Orochimaruhoz hasonlóan neki is van valami 'öregedésgátló jutsu.. xd
8/34 A kérdező kommentje:
már nem tul aktuális a kérdés, mert rég kiderült a mangába hogy madara
2011. jan. 3. 22:18
9/34 anonim válasza:
Csak gondoltam tisztázom azoknak akik magyar szinkronos vackot nézek, mivel én már mangába sok századik résznél tartok és kb 2 hetente olvasom az új mangát amikor kijön. :)
10/34 anonim válasza:
Ahoz képest hogy Uchiha,nagyon bolond:DDD Először nem is gondoltam volna,hogy Madara az.
Ezt a vidit nagyon birom :DDDD Tiszta hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!