Bandy233 kérdése:
Nem Ismertek Egy Ilyen Filmet? Itt van belőle egy részlet
Figyelt kérdés
Amire emlékszek belőle:elhagyatott helyen játszódik azt hiszem egy szigeten nem nagyon emlékszem de az elején az egyikük elindít egy játékot aztán valami dominó féleség elindul és valamiféle gázpalack rádől az egyikükre és valami gázféleség leégeti vagy a vége felé az egyiküket folytogatja a gyilkos a vízbe és ezt mondja neki - 1 missisipi 2 missisipi 3 missisipi aztán a víz alatt pisztollyal akarja az egyikük lelőni a másikot de már nem nagyon emlékszem.
Már rég keresem ezt a filmet de nem tudom mi volt a címe
2012. máj. 28. 20:37
1/4 anonim válasza:
Ó, a csudába, tudom, melyikre gondolsz, én is láttam, és wwááá megőrülök, h nem jut az eszembe, pedig elég jó film!
2/4 anonim válasza:
Előző vagyok, MEGVAAAAN! :D ez az: [link]
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm
Már nagyon rég keresem ezt a filmet
2012. máj. 29. 20:07
4/4 A kérdező kommentje:
Még egyszer köszönöm
2012. máj. 29. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!