Melyik viszonylag új olasz filmben hangzik el ez a mondat?
Ez egy Denis Diderot idézet!
"Az emberiség nem lesz szabad, amíg az utolsó királyt meg nem fojtják az utolsó pap belei."
Úristen, köszönöm. A 2011-es évet tudtam, egy másik film trailerére, A szivárvány harcosaira (ez is mocsok volt, mert háromféle címen fut, az eredetin, és két angol címen, a wikis díjátadók listáján is hol így, hol úgy szerepel, ami rohadtul megnehezít mindent) emlékeztem, ami ugyanezen a filmes díjátadón volt, és ez a film alapján próbáltam a kapott jelöléseiből, a leforgatása évéből, és így az adott év ennek szereplésével zajló filmfesztiválainak listájából keresgetni ezt az olasz filmet, de hiába kerestem mindenhogyan évek óta, velencei filmfesztivál, Oscar, stb, kerestem végig a jelölteket mindenféle kategóriákban ebből az évből, nem találtam. Mindjárt 2018 van, és én azóta keresem a filmet vissza-visszatérve rá. Mindig eredménytelenül. Köszönöm!
Ment a zöld kéz! Ha lehetne, duplán.
Örülök, hogy segíthettem!
Ami a megjelenés dátumát illeti az IMDb.com alapján a film 2009-ben jelent meg először, de a vannak helyek, ahol csak később debütált, pl. a romániai filmfesztiválon 2010-ben, az Angers filmfesztiválon meg 2015-ben vetítették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!