Igényes horrorfilmet keresek. Valaki ajánl valamit?
Figyelt kérdés
Már sok filmet megnéztem, de a legtöbb végén csak pislogtam hogy "Ennyi?"...felőlem lehet mészárlós trancsírozóstol kezdve bármilyen..Köszi2012. máj. 27. 22:49
1/13 justagirl. válasza:
Paranormal activity 1-2-3,Rémálom az elm utcában,1408,Fűrész
2/13 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket! :) Jöhet még bármi, mert reggelig még sok filmet meg tudok nézni :D A paranormal activity 1en elaludtam mert semmi nem történt benne kb..de van 1 amit még nem láttam azok közül amiket írtál
2012. máj. 27. 22:57
3/13 justagirl. válasza:
amit még láttam és nagyon jó volt az a Halotti csend,ezt nagyon tudom ajánlani,de nekem a Tükrök 1-2 is tetszett,mondjuk az elég népszerű film,lehet h már láttad.hát nincsmit,remélem h tudtam segíteni :)
5/13 justagirl. válasza:
jajj bocsi nem halotti csen,hanem : Halálos hallgatás csak összekevertem :D
[link] ez az :))
7/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat :)
2012. máj. 27. 23:31
8/13 Kitty0494 válasza:
Silent hill
A rózsa vére
Az ördög ügyvédje
A pap
Zombieland
Ördög bújt beléd
A tíz csapás
Gothika
Másvilág
A jel
Stigmata
Interjú a vámpírral
Az utolsó ház balra
A bárányok hallgatnak
Kedvencek temetője (csak az 1)
Átok 1-2-3 (a 3 csak a sztori miatt)
A szem (a japán verzió, szerintem az félelemetesebb)
Ragyogás
A köd
Varázsgomba
A gödör
Az árva
Ördögűző
Remélem találsz benne jókat :)
9/13 A kérdező kommentje:
jeee itt aztán van választék :) a Zombielandet már vagy 5x láttam, és inkább vígjáték de holnap tuti megnézem megint :)
Köszi szépen neked is!
2012. máj. 27. 23:58
10/13 anonim válasza:
Kísértetjárás Connecticut-ban rohadtjó.. halálos kitérő 1-2
a paranormal nagyon szar sztem ne nézd meg..
a kör is nagyon jó .. meg a tükrök :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!