Melyik sorozat a legjobb és miért? Pretty Little Liars, New Girl vagy Glee?
Figyelt kérdés
nem tudom eldönteni, hogy melyiknek álljak neki, most fejeztem be a Gossip Girlt.... esetleg más sorozat ezeken felül?2012. máj. 25. 21:23
11/12 Nagy Nikcsi válasza:
én mindegyik sorozatot néztem a new girl a legfrissebb számomra de attól függ mit szeretnél a gossip girl után hasonlót mint az vagy valami mást ?! Én az összeset ajánlom a new girl-t mindenképpen mert vicces de nekem kevés mert rövidek a részek és még csak 2 évad van belőle ezért sajnálom is hogy megnéztem de a pretty little liars szerintem nagyon hasonlít a gossip girl - hez hasonló az alapja is de itt inkább a lányok vannak előtérben és kicsit krimisebb de nagyon jó a glee pedig ilyen ábrándozós kissé hétköznapias de tele nagyon jó feldolgozásokkal :)
12/12 anonim válasza:
Nekem a Pretty Little Liars a kedvenc. Mindig izgalmas. Ja meg a Gleet is szeretem. Nagyon aranyosak és szerethetöek a szereplök. A harmadikról még csak nem is hallotam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!