Melyik sorozat a legjobb és miért? Pretty Little Liars, New Girl vagy Glee?
köszönöm az eddigi kommenteket.. :) nehéz a döntés:D:P
am és a The Big Bang Theory-t valaki nézi?:D:P azt elfelejtettem beleírni a kérdésbe....
Skins-nek az amcsi változatát láttam, és utána elég furcsa volt nézni a britet, szóval azzal nem tudom milegyen:D
A New Girl nagyon jó, csak ajánlani tudom. Nagyon jól sikerült sorozat lett!
A Glee-t egy időben nem szerettem, de ha szereted a zenéket, akkor ugyanúgy rád fog nőni, mint rám. Mostmár nagyon szeretem.
A PLL-t meg bepróbáltam, de nekem nem jött be, én mindig nagyon komolytalannak tartottam ezt a gimis csaj fenyegetőzik meg gyilkol stb.
A Big Bang Theory-t és a Pretty Little Liars-t nézem, mindkettő a kedvencem a maga műfajában. Persze kinek mi jön be. Ha Big Bang Theory-t akarsz nézni akkor szerintem előny, ha legalább olvastál már a kvantumfizikáról (én régen bele voltam bolondulva, azért is jön be a sorozat :D) de végül is Star Warsról, Star Trekről is szó van sokszor, ezeket én nem nézem, de mégsem zavaró hogy ennyiszer megemlítik.
A Pretty Little Liars-ban sok a történetszál, ezért soha nem unalmas. Nem túlzottan sok a "nyálas rész", de azért van, szerintem tökéletes összhangban.
Amúgy a Gossip Girl-t én elkezdtem nézni, de csak az ötödik részig jutottam, szóval az nekem nem jött be.
A The Lying Game-t nézem még, ha nagyon unatkozol elmegy, de nem vagyok megelégedve a főszereplő színészi alakításával... Ugye két embert játszik el, és Nina Dobrev alakítása után (vámpírnaplók) hát nem esett valami jól nézni azt a szenvedést...
Remélem tudtam segíteni :D
New Girl!
Mostanában kezdték el adni a Baby Daddyt is, szerintem szórakoztató az is :)
ja, és más műfajban: Teen Wolf, az első évad is jó volt, de a második messze túlszárnyalta azt. : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!