Szerintetek lesz valami Daryl és Carol között? Walking dead (?
Figyelt kérdés
Már úúúúgy akarom hogy összejöjjenek :)2012. máj. 18. 17:34
1/8 anonim válasza:
hát erre már én is gondoltam :D szerintem lehetséges, a világnak annyi szóval kitudja.. de nézd végig a 2. évadot :D ja és a 3. évad csak októberben jön ki :S
2/8 A kérdező kommentje:
már végignéztem ;)
hú remélem összejönnek
2012. máj. 21. 16:40
3/8 anonim válasza:
Volt egy videó amiben a 3. évadról beszélnek és ott azt mondta Norman Reemus (azaz Daryl) hogy ebben az évadban megismerjük majd kicsit Daryl romantikus oldalát :) Úgyhogy valószínű
4/8 A kérdező kommentje:
EZZAAAAAZ <3 JUJJJ
2012. szept. 1. 20:25
5/8 anonim válasza:
De a 3. évad előzetesében mintha úgy láttam volna, hogy Daryl zombi lesz................ Ti nem láttátok????
6/8 anonim válasza:
Én nem vágom .. hanyadik percnél látod az official trailerbe ? nagyon remélem,hogy nem . A többi szereplő ostobasága nagyon idegesítő,ha őt kiírják már nem lesz értelme folytatnom :D
7/8 anonim válasza:
Akkor csak nekem kavar be a képregény? Mert abban pedig Carol Tyreese-el jött össze.
8/8 anonim válasza:
De a Képregénybe benne sincs Daryl, ígyhát nem jöhet össze Carollal..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!