Mi az általam keresett amerikai rádiós életét elmesélő film címe?
Figyelt kérdés
Pár éve láttam a TV-ben. Egy nagy szájú amerikai rádiósról szólt (nem a Jó reggelt Vietnam). Nagy dumája volt neki, és egy néger nővel vezetett együtt műsort. Az egyik legemlékezetesebb jelenet, amiker rádión keresztül úgy okozott orgazmust egy nőnek, hogy ráültette a hangfalra, feltekertette vele a hangerőt, majd hosszan belebúgyott a mikrofonba. Haláli film, és sehogy sem tudok rálelni a neten.2009. jún. 27. 12:44
1/4 anonim válasza:
Intim részek volt a magyar cím. Angolul próbáld meg a Private Parts címet.
A rádióst egyébként Howard Stern-nek hívják.
2/4 anonim válasza:
Intim részek (Private parts)
Howard Sternről szól.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. Már meg is találtam a neten:)
2009. jún. 27. 20:18
4/4 Katoonene válasza:
Ez a film járt az eszemben, rákerestem googlen, és kiadta ezt:) Azért köszönöm meg én is külön, hátha másnak is eszébe jut 5 év múlva a film, és hátha meglesz ez az oldal másnak is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!