Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Star Wars fanok, tudnátok...

Star Wars fanok, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Tisztelt Star Wars fanok!

Nem vagyok járatlan a Star Wars világában, de egyvalamit nem tudok megérteni. Utánanéztem, hogy az "Új remény" és "A Birodalom visszavág" között 3 év telik el. ("A film három évvel a rettegett Halálcsillag elpusztítása után játszódik"). Előre is bocsássatok meg, mert lehet, hogy most baromságot fogok mondani vagy lehet hogy szegényes az ismeretem, de ez nekem picit soknak tűnik. Azért tűnik soknak, mert ha jól emlékszem, Han Solo azt mondta az 5. rész elején, hogy Jabbának még ki kell fizetnie a tartozását, holott 3 év már eltelt, úgyhogy elintézhette volna ezidő alatt. Lehet, hogy történt még valami a 2 rész között, amit nem tudok? Olvastam a könyvet (A Birodalom visszavág), de nem találtam rá utalást.

Válaszotokat és segítségeteket előre is nagyon köszönöm!

2012. máj. 15. 20:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Han Solo valamiért úgy döntött, hogy mégsem megy el Jabbához fizetni. Jabba nyilván nem fért hozzá, hiszen ő mégiscsak egy maffiózó, és még a birodalmiak sem tudták, hol rejtőznek a felkelők, akikkkel Solo volt. Egyébként Lucas leforgatott egy filmet, ami a két epizód közt játszódik, de elég nagy marhaság volt (Han Solo és Chewbaka hazamegy a vukik bolygójára). Mivel a film nyilvánvalóan gagyi, Lucas kussol is róla rendesen. :) A most kiadott Star Wars összesre nem került fel sem ez, sem a "Harc az Endor bolygón" című másik hasonló film, ezáltal tulajdonképpen megtagadta őket. :)
2012. máj. 16. 16:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. A Special Edition tényleg egy nézhetetlen katasztrófa volt. Ugyanez a helyzet az Endoros filmmel is.
2012. máj. 16. 22:18
 3/3 claidheamohmor válasza:
...talán mert az endoros film inkább gyermekmese kategória. Legalábbis a gyerekeknek tetszett. Olyan fantasy feelingje van némi sci-fis beütéssel. Vagy inkább sci-fi, fantasy beütéssel? :) Mindegy is. 8-10 éves korosztálynak való.
2012. máj. 19. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!