Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nem értem a terminátort című...

Nem értem a terminátort című filmet?

Figyelt kérdés
láttam az elsőt is mikor swarcenegger meg akarja ölni sarah connort ugye! de miért és a másodikbanmiért menti meg a fiát john-t a 3-dikban pedig ki a csaj aki ki akarja nyirni őket és most néztem meg a salvationt akkor a skynet most mit cisnált és a salvation-ban ki a csávó aki ugyan ugy nz ki mint john connor? miért robot és ember?? valaki elmagyarázná van belőle sorozat is?
2012. máj. 14. 22:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha az első 3 részt nézzük, akkor mindegyik részben más svájcinégeres terminátor volt, tehát nem ugyanazok.

Az elsőben a Skynet küldte vissza, hogy megölje Sarah Connort. Kyle Reeset-t pedig az emberek küldték vissza hogy megvédje Sarah-t.

A másodikban a svárcis terminátort a jövőben az emberek átprogramozták és a saját oldalukra állították. Őt pedig maga John Connor küldte vissza az időben hogy megvédje a gyerekkori önmagát.

A harmadikban is ugyanúgy átprogramozták és visszaküldték az időben hogy megvédje Johnt és a barátnőjét. Az a robotcsajszi meg a Skynet robotja volt, John kinyírása volt a feladata.

A negyedik részben a robotembert (Marcust) nem a Skynet irányítja, hanem saját tudata van. Arra tervezték, hogy könnyen be tudjon épülni az emberek közé (bár ő nem tudja magáról, hogy ezért olyan amilyen). Ezért tudja olyan könnyen megtalálni John Connort.

Van belőle sorozat is, de az nem illeszkedik a film történetéhez. Elvileg a második és a harmadik rész közötti időszakot dolgozza fel.

2012. máj. 15. 10:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Előzőhöz: a harmadikbana csjszit nem Connor miatt küldték vissza, hanem, hogy mindenkit likvidáljon aki a későbbi ellenállás hatékony tagja/vezetője volt. Johnt csak véletlen azonosította be és teljesen beindult rá (bár ez egy gépnél nem teljesen helytálló, de gondolom minden terminátornál elsődleges prioritást élvezett John Connor kiiktatása bármi áron).

Az, hogy Schwarzi melyik részben kinek segített az csak akkorzavaró elsőre (talán), ha azt feltételezed, hogy ez a robot egyedi volt. Valójában azt hiszem ezt a modellt ugyanezzel az ábrázattal futószalagon gyártották, tehát volt pár ikertesója. A különböző részekben mindig másik szerepelt a történet szerint ha jól emlékszek.

Nem voltak azért olyan összetett filmek ezek. Ha végignézted időrendben, akkor azért lehetett érteni a dolgokat :)

2012. máj. 15. 12:24
 3/3 anonim ***** válasza:

"Nem értem a terminátort című filmet?"

Dehogyisnem érted! Ne add fel! Nézd meg újra! :D

2015. aug. 16. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!