Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik ez a film?

Melyik ez a film?

Figyelt kérdés

A filmet már nagyon régen láttam, csak részletek vannak meg. Tehát a film egy férfiról szól, aki elveszíti az emlékezetét egy (talán heliktoper)balesetben, ahol az apja is meghal. Az anyja életben marad. Ő a szülői vállalatbirodalom elveszett örököse, de az anyjával valahogy egymásra találnak. A cég talán gyémántokkal, vagy ilyesmikkel foglalkozik. Közben van valami gonosz akárki az anyja mellett, aki nem akarja, hogy visszatérjen a fiú, mert akkor nyilván ő örököl mindent. Valamiféleképpen a sivatag is közrejátszik.

Ennyire emlékszem. Régi film. Ha valaki tudja, miről beszélek, az ne fogja vissza magát. Előre is köszi.

2012. máj. 9. 04:55
 1/2 Amy99 válasza:

Szia!

Szerintem ez a film a Tűzsivatag.

[link]

Remélem segítettem.

2012. máj. 16. 00:39
 2/2 A kérdező kommentje:
abszolút ezaz. köszönöm szépen. örülök, hogy a faszkodáson kívül van értelme is az oldalnak. még egyszer hatalmas köszönet (nem mintha olyan jó film lenne, csak már agyfaszt kaptam :D).
2012. máj. 18. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!