A Bosszúállók-nak melyik az 5 eredeti filmje?
Nézdmeg mindkettő Hulk-ot, az a legegyszerűbb, +1 film az meg kibírható.
Amúgy még nem láttam egyik Hulk-ot sem, de nem vagyok benne biztos, hogy összekapcsolódnak a filmek, 2 oka van:
1) nem Hulk 2 a címe
2) teljesen más színész játssza Hulk-ot
Bár ahogy megnéztem mindkettő leírását időben követik egymást (minimális SPOILER: a Hulk-ban baleset miatt átalakul, a Hihetetlen Hulk-ban meg már a gyógyírt keresi a "betegségére")
Én nagyon sokszor láttam mindkét filmet, a Hihetetlen Hulkot még moziban is, szóval, ha egyszer azt mondom, hogy egymást követő film, akkor miért cáfolsz rám, úgy hogy ráadásul egyiket sem láttad, vagy csak a szövegértéssel vannak gondjaid, hogy nem tudtad értelmezni a kicsit sem félreérthető válaszomat???
A Hulk Eric Bana főszereplésével végig kísérí Hulk születését, nagyvonalakban még Bruce gyerek korát is megismerjük, majd az átalakulása után küzd az apja és a katonák ellen. Nem rossz film, de a legvégére eléggé ellaposodik, és azért elégge el lettek cseszve néhol az arányok (amikor Jennifer Connelly Hulk tenyerébe ül, akkor kb Hulk hüvelykujja akkora, mint az egész csaj!!! Meg a vérengző óriás pudli is elég komolytalan).
A Hihetetlen Hulk viszont egy őrűlt jó film, fantasztikus akciójelenetek kíséretében Bruce bújdoklása alatt akarja kikúrálni magát, de a Tábornok ismét rátalál és újra indul a hajsza. Az egyik katona szintén beadja magának a mutáns szérumot, Bruce pedig a kikúrálás helyett az irányítása alá akarja vonni Hulkot.
Ne aggódj, természetesen tekintettel voltam rád!
A lényeget egyikben sem írtam le, majd meglátod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!