Harry Potter 7 kérdés (? )
Figyelt kérdés
A könyvbe ez nem volt benne a filmnek csak az előzetesét láttam, nah szal mikor Harry leránta Voldemort-ot egy kva mély szakadékba mi történik velük?2012. máj. 7. 15:14
1/11 A kérdező kommentje:
lerántja* elnézést
2012. máj. 7. 15:15
2/11 anonim válasza:
Semmi...természetesen túlélik...Elég rossz. Rángatják egymás fejét a levegőben, aztán egymástól 10 méterre földet érnek, nagy epic, másznak a pálcájuk után, az arcuk csúf fintorba torzul, miközben kimondják az utolsó varázsigét. Borzalmas.
3/11 anonim válasza:
Főleg Voldemort arca amikor esnek... kirázott a hideg
4/11 A kérdező kommentje:
15:30
hogy hogy az utolsó varázsigét miért meghalnak vagy mi?
2012. máj. 7. 15:38
6/11 anonim válasza:
nahát pontosan ezért röhögtem végig a filmet a moziban. Féltem, hogy kidobnak, de hát vicces volt. Ne a filmet nézd az egy nagy marhaság.
7/11 jugend staffe válasza:
Semmi különös nem történik velük. Amúgy az egy óriási kamu rész volt a filmben, mert a könyvben semmi ilyesmi nem történt....a Roxfort közelében sem volt szakadék soha. XD
8/11 anonim válasza:
Nem egy toronyból rántja le Voldit?
Amúgy nálam az volt a hangulat tacsra tétele mikor a feltámadás köve jelenetnél a moziban haveromnak mondtam Harry apja úgy néz ki mint John Lennon :'D
9/11 anonim válasza:
Pár szó: a film szar, a könyv nagyszerű.
10/11 A kérdező kommentje:
17:28
de volt szakadék láttam végül a 7. filmet megnéztem és ez az a ahol a 4. részben a sárkány nem tud átmenni és lezuhan
(vagyis egy híd)
2012. jún. 4. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!