Nenoka kérdése:
Dragon Bal GT vége?
Figyelt kérdés
A DB GT végén Son Gokunak miért kellett elmennie shaylonnal? És miért kérdezte Vegita Gokutól, hogy "Kakarott csak nem?.../Erre Goku lepssz-elte/" Nem értem!2012. máj. 3. 23:41
1/6 anonim válasza:
Mert Son Goku epilepszias es a kis kocsognek a nevere megya tb, igy fel tudja hasznalni!
2/6 anonim válasza:
Mert cserébe Shaylon feltámasztotta azokat az embereket, akiket YiSzinlon (nem tudom hogy kell írni a nevét) megölt.
Legalábbis szerintem, de valószínűleg egy befejezést kellett találni az egész sorozatnak és az ilyen módon sikerült. :)
3/6 anonim válasza:
Majd kedden lesz a GT folytatása,a Dragon ball Gt-Goku öröksége és abban kiderül minden :)
4/6 alexinh98 válasza:
Nagyon jó én feliratosan láttam! Amúgy szerintem azt Shin Shenronnak kell írni angolul én mindig így hívom
5/6 anonim válasza:
Szerintem Goku meghalt... Azért..
6/6 Gokusssj5 válasza:
Nah Figyelem! Azért Ment el Shenlong-al mert mikor a Fősárkány (nemtudom a nevét) valami szart gokura küldött Goku akkor meghalt De ő addig nem mehetett el míg megnem ölik ezért mikor goku Már halott volt és csinálta a Genki Damát és a Fősárkány lövöldözött Rá azért nem Fájt neki mert Már meghalt.. és a Végén azért ment el Shenlongal mert Goku meghalt és a kristálygömbök azért olvadtak össze Gokuval mert Goku lett a Végén ShenLong.. Értitek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!