Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a híresebb? A True...

Melyik a híresebb? A True Blood vagy a Vámpírnaplók?

Figyelt kérdés
2012. máj. 3. 23:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a vámpírnaplók, és talán azért mert az ebben a szokásos 'sorozat-időszakban" megy, mint a többi hasonló,híresebb sorozat. True Blodd meg ugye nyáron. De én személy szerint mindkettőt szeretem.
2012. máj. 4. 01:52
 2/6 anonim ***** válasza:
TVD talán
2012. máj. 7. 00:43
 3/6 anonim ***** válasza:
True Blood :) Nagyobb sikere van Amerikában. Itthon inkább a tini lányokna a vámpírnaplók keltett nagyobb érdeklődést, de a TB nagyobb rajngó tábornak örvendhet, köztük vagyok én is. Persze én is szeretem a Vámpírnaplókat.
2012. máj. 29. 19:06
 4/6 anonim ***** válasza:
utolsó ez nem igaz én is tini vagyok tehát tudom! Igen a hazai tinédzsereknek a vámpírnaplók rohadtul tetszik damon miatt :D De a True Bloodban meg Eric is helyes és sztem mindketten ugyanolyan hatást váltanak ki. Ezért az 1. válaszolóval értek egyet én is csak egy újságbeli cikk miatt találtam rá a True Bloodra amiben azt írták hogy a 3 legjobb vámpíros műsor. Volt a Vámpírnaplók meg az Alkonyat és amit nem ismertem az a True Blood :) És teljesen elragadott pontosan olyan jó mint a vámpírnaplók.
2012. júl. 6. 01:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Vámpirnaplók 4ever :)
2012. júl. 12. 15:38
 6/6 anonim ***** válasza:
azért nem mondanám h nem teljességében nem igaz amit írtam...de hát Alexander Skarsgard forever <3
2012. júl. 20. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!