UFO-s filmeket keresek. Nem feltétlenül horror, inkább sci-fi?
Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 18:49
1/12 anonim válasza:
Nulladik tipusú találkozások - Spielberg film.....ALAPMŰ!!!!!!!!!!!!
2/12 anonim válasza:
Világok harca, A függetlenség napja
3/12 anonim válasza:
Ha esetleg nem ismernéd az Alien filmeket, akor azokat lesd meg, mert az horror is, meg Sci-fi is :)
Csillagközi invázió a legjobb sci-fi amit valaha láttam - a folytatásokról ez nem mondható el. Mindenképpen nézd meg.
Háború a Földön
Serenity(bár ezt még én se láttam),
Star Trek(én az újra gondolok, nem a régiekre)
Napfény
Csilagközi Romboló - Penge(Razor)
22 évente sötétség - Pitch Black
Álomcsapda
Az időgép(bár ebben igazából nem is UFO-k vannak, hanem mutálódott emberek(nem zombik), de attól függetlenül nagyon jó kis film)
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:).
2009. jún. 24. 12:29
7/12 anonim válasza:
NIGHT SKIES.Feliratosan láttam nemtudom van e szinkronos verzioja.2007es a film.Ha beirod a Youtube-ra hogy "night skies trailer" az első az.Nézd meg a film trailerét.A filmben szereplő fényeket valoban észlelték 97 március 13án ugyhogy ha azt irod be a Youtube-ra hogy "13 3 1997" akkor az eredeti amatőr kamerás felvételt láthatod.Kérdésed van akkor irj nyugodtan:)
8/12 anonim válasza:
TAKEN (Magyar címe: Harmadik típusú emberrablások) 10 részes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!