Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mondanátok nekem jó fordulatos...

Mondanátok nekem jó fordulatos drámákat?

Figyelt kérdés

!!! nem Shakespear féle dolgokat :P

film kéne

lehet bármilyen dráma, csak ne az a gagyi amcsis, lehetőleg valami + mondanivalóval ami táplálja a lelkem :D

2012. máj. 2. 17:54
 1/5 halibel ***** válasza:

Kedvencem: Okuribito ( Távozások)

vaaaagy Koizora

Bizonyos értelemben a Death Note is dráma, de thiller is... legalábbis én sírtam rajta. És nem mindenen szoktam sírni...hah.

És hát nem olyan élőszereplős film, de a Szentjánosbogarak sírja messze felülmúl ezer és ezer élőszereplőset... ez is megríkatott... Gyönyörű filmek.

[link]

[link]

[link] --> Kétrészes, ha esetleg meg akarod nénzni, privátban tudok linket küldeni.

[link] ---> a hozzászólások sokat mondanak, tényleg elég megrázó ---> ehhez is tudok linket küldeni, ha kell

Nekem ezek a kedvenceim, hátha neked is tetszeni fognak :)

2012. máj. 2. 18:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Tizenhárom

Az utolsó dal

Az első hihetetlen nagy alkotás, s egyben a szomorú valóság..

Az utolsó dal (nem bírom Mileyt) engem nagyon mélyen megérintett.

2012. máj. 2. 18:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy lányról.
2012. máj. 2. 19:24
 4/5 Nagyimacy ***** válasza:

Az őslakó --> egyszerű, de nagyon jó, ötletes, fordulatos és sok helyen elgondolkodtató film! :)

A remény rabjai --> minden idők egyik legjobb filmje! (IMDB szerint a legjobb:))

Interjú a vámpírral --> misztikus dráma Tom Cruise és Brad Pitt főszereplésével. Szerintem a legjobb vámpíros film.

Viharsziget --> Leo di Caprio és Mark Ruffalo főszereplésével

A tökéletes trükk --> az egyik személyes nagy kedvencem! Csavaros, fordulatos, remek színészekkel! :)

Halálsoron --> misztikus és elgondolkodtató dráma Tom Hanks-szel

Törvénytisztelő polgár --> csavaros és izgalmas dráma, thriller (nagy kedvenc)

Nagyon jók még: Eszeveszett küzdelem, Számkivetett, Egy makulátlan elme örök ragyogása, Nincs határ, Pankrátor, Másvilág, Élve eltemetve, Tizenhárom, Leány gyöngy fülbevalóval, Dorian Gray, Lélegzet, Túl a barátságon, Az élet szép, Parfüm - Egy gyilkos története, Pokoli lecke, Pók.

Remélem segítettem! :) Jó filmezést! ;) :D

2012. máj. 2. 21:50
 5/5 anonim válasza:
Az utolsó mohikán
2012. máj. 3. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!