Új és jó filmek? (2002-től)
1000 kérdés van már, tudom, de szinte már mindent láttam, ami érdekel. Lehet romantikus(!), dráma, vígjáték...
Amik a legjobban tetszettek: Az utolsó dal, A felhők fölött három méterrel, Footloose, Csajok Monte Carloban
Főleg ezekhez hasonlóakat írjatok, de írhattok bármi mást, ami pl. nektek nagyon tetszett! köszi a válaszokat:)
Élve eltemetve - Egy nagyon jól megcsinált dráma, én fiú létemre ki híján megkönnyeztem, hihetetlen micsoda hatása van.
Batman - A sötét lovag - Az egyik legjobb film a földön. Fantasztikus, izgalmas, akció és érzelem dús, zseniális történet, baromi jó filmzenével.
Hihetetlen Hulk - Egy nagyon jó akciófilm, nekem nagyon tetszett!
Az utolsó oroszlánok - Lélegzetelállító dokumentum film egy anyaoroszlánról. Egyszerűen hihetetlen, hogy a természet olyan történeteket produkál, ami egyetlen filmrendezőnek sem jutna eszébe. Valami eszméletlen film, leírhatatlan. Nagyon elgondolkodtató, egyszerűen...nem is lehet jelzőkkel illetni, meg kell nézni.
Szerelmünk lapjai
Nász-ajánlat
Micsoda srác ez a lány
Séta a múltba
Míg a jackpot el nem választ
A csúf igazság
Keith
Kedves John
stb.
A kedvenceim? Egyértelműen:
Death Note
L-Change the world
Okuribito
Battle Royale
Szentjánosbogarak sírja
Kíváncsi vagyok, ebből mennyit láttál :D
Amerikai pite ---> nosztalgiázni
Jay és Néma Bob
Blöff
Egek ura
Paul
Bombák földjén
A lé meg a Lola
Csúcshatás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!