Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Horror filmek? Tovább lent.

Horror filmek? Tovább lent.

Figyelt kérdés

A segítségetek szeretném kérni.

Misztikus, érdekes történetű horrorfilmketet keresek. Értem ezalatt, hogy nem a megszokott sztorik kellenek, pár fiatal elmegy valahova, megölik őket, stb..

Hanem amikor nem tudod, hogy a ki tettes, és egész filmen úgymond csak agyalsz, hogy most ez vajon ki, ő most gonosz vagy nem, ő mit fog csinálni, vagy ő éppen miért csinálta ezt. Remélem értitek mire gondolok.

Emellett nem olyat szeretnék, hogy a film 90%-a csak egyszerű történet, és a maradék 10-et elosztják 10 félelmetes jelenetre és megölnek valakit.

Olyat keresek, ahol az egész film alatt félsz.

Ebben szeretném azt a féle segítséget kérni, hogy ezek a szempontok szerint mindenki állítson fel mondjuk egy top5, vagy top10-es horrorfilm-listát.

Köszönöm szépen előre is mindenkinek!

2012. ápr. 27. 09:48
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem sorrendben:

Az árva

Másvilág

A titkok kulcsa

Hetedik

Twin Peaks (mini sorozat)

Viharsziget

Ragyogás

Azonosság

Hatodik érzék

Az Álmosvölgy legendája

2012. ápr. 27. 11:31
 2/7 anonim ***** válasza:

1408

Árvaház

Két nővér

Lost Highway - Útvesztőben

2012. ápr. 27. 12:33
 3/7 anonim válasza:
100%

Én is az ilyen filmeket szeretem,mint te!nagyon örülök,hogy vannak még olyan emberek akik a horror filmeket szeretik és nem az úgymond beteg filmeket.

Tessék egy általam felállított toplista:D

10.-Más világ(The Others)-talán ez nem is olyan horrorfilmnek nevezhető film,inkább afféle thriller.De nagyon jó film,épp az elvárásaidnak megfelelő.Érdemes megnézni!

9.A kör(The Ring)-elég jó film,misztikus.Ennek 2 része is van:)

8.Re-Cycle-Talán ezt a filmet kicsit értelmetlennek tartanád,de maga filmtanilag nagyon jó.És nem unalmas,bennem ez fogott meg.

7.Álmok otthona(Dream house)-talán ezt is 10.helyezethez hasonlítanám,de pont úgy megéri megnézni ezt is;)

6.Végső állomás 1-5(Final Destination)-ezeket a filmeket-(1,2,3,4,5)nagyon szeretem.Nagyon érdekes filmeknek találom ezt a minisorozatot.

5.A Falu(The Village)-Engem ez a film nagyon megfogott.tetszik a történet, és a témája is,horror szempontjából gyenge,de egy jó kis thriller;)

4.Tükrök(Mirrors)-Talán a kör-höz hasonítanám,de jó film:D

3.A sötétség leple(Darknessfalls)-a témája picit egyértelmű,de attól függetlenül nállam benne van a legjobb 3-ban mert nagyon jó a megrendezése.

2.Nem fogadott hívás(One missed call)-Ez az egyik kedvenc filmem.Egyáltalán nem erőltetett.Bár sokan lenézik ezt a filmet,de ízlések és pofonok.Nekem tetszett nagyon,ezért ajánlom neked is!:)

1.Az árva(Orphan)-Na ez egy ütős(jó értelemben) film.Szerintem ez a legjobb mind közül ezért is került az első helyre.Szerintem nagyon jó,brutalitás nincs benne,ha van is nagyon minimális szerepe van.Nekem ez a kedvenc horror-thriller filmem.Ajánlani tudom.

Ha láttad valamelyiket,szólj...és ha megnéztél néhányat,mondj véleményt:)

Jó szórakozást a filmnézeshez!:)

2012. ápr. 27. 16:45
 4/7 Radnay Erica ***** válasza:

ez sem sorrendbe van :(

- Paranormal Activity

- A Sikoly

- A kört én is ajánlom mert nagyon király

- A Rózsa vére

- Saw ( A Fűrész)

2012. máj. 2. 15:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem fogadott hívás az szar.

-Sikoly

-Hetedik érzék

-Bíbor folyók (thriller)

-Az árva

2012. máj. 3. 20:49
 6/7 anonim ***** válasza:
69%
Az utolsó ördögűzés
2012. máj. 5. 16:45
 7/7 anonim ***** válasza:

1.Faun labirintusa

(Eszméletlen a története!)

2.Sziklák szeme

(a régi és a felújított is üt)

3.Ragyogás

(Stephen King könyvből készült...)

4.The Walking Dead

(Sorozat, de az egyik legsikeresebb)

2012. júl. 15. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!