Horror filmek? Tovább lent.
A segítségetek szeretném kérni.
Misztikus, érdekes történetű horrorfilmketet keresek. Értem ezalatt, hogy nem a megszokott sztorik kellenek, pár fiatal elmegy valahova, megölik őket, stb..
Hanem amikor nem tudod, hogy a ki tettes, és egész filmen úgymond csak agyalsz, hogy most ez vajon ki, ő most gonosz vagy nem, ő mit fog csinálni, vagy ő éppen miért csinálta ezt. Remélem értitek mire gondolok.
Emellett nem olyat szeretnék, hogy a film 90%-a csak egyszerű történet, és a maradék 10-et elosztják 10 félelmetes jelenetre és megölnek valakit.
Olyat keresek, ahol az egész film alatt félsz.
Ebben szeretném azt a féle segítséget kérni, hogy ezek a szempontok szerint mindenki állítson fel mondjuk egy top5, vagy top10-es horrorfilm-listát.
Köszönöm szépen előre is mindenkinek!
Nem sorrendben:
Az árva
Másvilág
A titkok kulcsa
Hetedik
Twin Peaks (mini sorozat)
Viharsziget
Ragyogás
Azonosság
Hatodik érzék
Az Álmosvölgy legendája
1408
Árvaház
Két nővér
Lost Highway - Útvesztőben
Én is az ilyen filmeket szeretem,mint te!nagyon örülök,hogy vannak még olyan emberek akik a horror filmeket szeretik és nem az úgymond beteg filmeket.
Tessék egy általam felállított toplista:D
10.-Más világ(The Others)-talán ez nem is olyan horrorfilmnek nevezhető film,inkább afféle thriller.De nagyon jó film,épp az elvárásaidnak megfelelő.Érdemes megnézni!
9.A kör(The Ring)-elég jó film,misztikus.Ennek 2 része is van:)
8.Re-Cycle-Talán ezt a filmet kicsit értelmetlennek tartanád,de maga filmtanilag nagyon jó.És nem unalmas,bennem ez fogott meg.
7.Álmok otthona(Dream house)-talán ezt is 10.helyezethez hasonlítanám,de pont úgy megéri megnézni ezt is;)
6.Végső állomás 1-5(Final Destination)-ezeket a filmeket-(1,2,3,4,5)nagyon szeretem.Nagyon érdekes filmeknek találom ezt a minisorozatot.
5.A Falu(The Village)-Engem ez a film nagyon megfogott.tetszik a történet, és a témája is,horror szempontjából gyenge,de egy jó kis thriller;)
4.Tükrök(Mirrors)-Talán a kör-höz hasonítanám,de jó film:D
3.A sötétség leple(Darknessfalls)-a témája picit egyértelmű,de attól függetlenül nállam benne van a legjobb 3-ban mert nagyon jó a megrendezése.
2.Nem fogadott hívás(One missed call)-Ez az egyik kedvenc filmem.Egyáltalán nem erőltetett.Bár sokan lenézik ezt a filmet,de ízlések és pofonok.Nekem tetszett nagyon,ezért ajánlom neked is!:)
1.Az árva(Orphan)-Na ez egy ütős(jó értelemben) film.Szerintem ez a legjobb mind közül ezért is került az első helyre.Szerintem nagyon jó,brutalitás nincs benne,ha van is nagyon minimális szerepe van.Nekem ez a kedvenc horror-thriller filmem.Ajánlani tudom.
Ha láttad valamelyiket,szólj...és ha megnéztél néhányat,mondj véleményt:)
Jó szórakozást a filmnézeshez!:)
ez sem sorrendbe van :(
- Paranormal Activity
- A Sikoly
- A kört én is ajánlom mert nagyon király
- A Rózsa vére
- Saw ( A Fűrész)
Nem fogadott hívás az szar.
-Sikoly
-Hetedik érzék
-Bíbor folyók (thriller)
-Az árva
1.Faun labirintusa
(Eszméletlen a története!)
2.Sziklák szeme
(a régi és a felújított is üt)
3.Ragyogás
(Stephen King könyvből készült...)
4.The Walking Dead
(Sorozat, de az egyik legsikeresebb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!