Ezekhez hasonló sorozatok-The Secret Circle, Pretty Little Liars, The Vampire Diaries?
Én is ezeket imádom :D de nem bírom h már nincs a PLL és keresnem kellett nekem is, és nekem a /True Blood - Inni és élni hagyni/ nagyon tetszik :) van pár unalmas kis részlet benne de összesítve nagyon király :D ezt nézned kell és te is a függője leszel ;) még linket is adok hol tudod megnézni :) az 5. évad júni 10.én kezdődik :D szal ne siesd el a részeket ha tetszik :) de sztem tuti tetszik :)
True Bloodot én is ajánlom jó kis vámpír dráma :P
meg misztikusanak igaz nem vámpír story hanem letaszított angyalos és csak 3 részes (1 -1 óra mindegyik rész)
de a Fallen Letaszítva.. és a főszereplő Paul Wesley a TVD Stefanja :D
kalandosnak, izginek és jó pasikkal telinek a Ki vagy Doki sorozatot is ajánlom meg a spin offját a Torchwwodot.
misztikusnak de nem természetfelettinek pedig ott a LOST-Eltuntek benne Ian Somerhalderrel :$ (1 évad 13. részéig) mondjuk a LOSThoz nemm árt a logika. eléggé meg tudták keverni a creamot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!