Szerintetek melyik a jobb, Két Pasi Meg Egy Kicsi, vagy Így Jártam Anyátokkal?
Egyértelműen az Így jártam anyátokkal...
Az a sorozat egy klasszikus,minden idők legjobbjai közt lehetne említeni,és egyáltalán nem sablonsztorik vannak benne,mint a Két pasi meg egy kicsiben PONT
Előző:
és milyen sorozatokat nézel, hogy ezt így egyértelműen kijelented?
Gondolom Barátok Köztön meg Jersey Shore-on nőttél fel.
Mert az IMDB rohadt sokat számít.
Plusz amúgy sem tudom miről beszélsz, még a top50-ben sincs benne:
Mindkettőből láttam az összes részt ami eddig kijött. Az így jártam anyátokkalt sokkal jobban szeretem. Barátom meg sem tudja nézni, ő két pasi meg egy kicsi párti... :)
Azt szeretem a HIMYM-ben, hogy minden epizódban van egy tanulság, amin el lehet gondolkodni, és ott van Barney, aki nékül a sorozat nem sokat érne. Az is érdekes, hogy mindkét sorozatot néztem egyhuzamban órákat, és a Két pasi meg egy kicsi egy idő után unalmas volt... A "pukiztál - hehe" stílusú viccek nem igazán emelnek a színvonalon...
Az Így jártam anyátokkal "okosabb", logikusabb, mernek bele más dolgokat is belevinni. A rossz benne, hogy nem mindenkinek való, az tény. A Két pasi meg egy kicsit viszont mindenki számára érthető, bárki megnézheti.
Hát "röviden" ennyi a véleményem... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!