Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a 'A bárányo...

Mi a véleményetek a 'A bárányok hallgatnak' című filmről?

Figyelt kérdés

Akárhányszor nekiállok valami jó horrorfilmet keresni, ezt valahogyan mindig megtalálom. Egyszer el is kezdtem nézni, de már arra az első fél órára sem emlékszem, amit láttam, mert annyira unalmasnak találtam, egy kicsit sem érdekelt, és egyből ki is kapcsoltam.

Aki látta az tudna róla pár szót írni? Valóban olyan nagyon jó film, csak épp az eleje unalmas? Vagy ha nekem az eleje "nem tetszik", akkor már ne is reméljem, hogy a többi része fog?

Előre is köszönöm mindenkinek, aki válaszol!:)

2012. ápr. 27. 10:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem sem nagyon jött be a Bárányok halgatnak.
2012. máj. 3. 20:44
 12/12 anonim válasza:

kezdjük ott, hogy a Baranyok hallgatnak a thillerek kiralya! Csaszara, faraoja!

Ha mar szamtalanszor elkezdted es mindig kikapcsoltad, annak, szerintem, ismetlem, szerintem, csak egyetlen oka lehet: nem erted a filmet!

Ez nem holmi elcsepelt sztori, amit csak ugy összedobtak, aztak csinaltak neki 94379 plusz reszt, amiben meghal a fogonosz, de a 94378. reszben meg megse!

Bevallom, most 13 eves vagyok, nem reg lattam! Szamomra akkora mondanivaloval birt, hogy ket honap alatt nyolcszor neztem meg es meg azutan is talaltam benne olyat, amit eddig nem vettem eszre!

Vegül pedig, nem veletlenül kapott 5 Oscar-dijat!

2014. szept. 20. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!