Ajánlanátok "sírós" filmeket?
Figyelt kérdés
Úgy értem, nem azokra a tipikus romantikus filmekre gondolok mint a Titanic.... Már olyan régen nem sírtam filmen...szval ideje lenne:)
ui. lány vagyok:$ :)
2009. jún. 21. 16:48
31/38 anonim válasza:
Ezeket a filmeket is ajánlom, a tv-ben is leadták néha, szóval lehet hogy ismered, de az utóbbi években feledésbe merültek:
Az óriás
Kék pillangó
32/38 Huber Katalin válasza:
A felhők fölött 3 méterrel.. lehet, hogy láttad már, de szerintem többször is meg lehet nézni:)
Norbit; garantáltan sírsz majd.. a nevetéstől:D
Híd terabitha földjére.. ezen vagy 2 órát sírtam:s
33/38 anonim válasza:
Csodálkozom hogy még nem mondták a One day-t.. Én perfect mindenen sírok, de ez a film.. Nálam 10/11! :) Bakkancs lista, Én a végén sírtam nagyon, és azon is csodálkozom hogy még senki nem mondta a kedvencek közül is legkedvencebb filmemet: Határok nélkül, Basszus, ha csak rá gondolok elönt a síros.. k*** jó film! :D jó filmnézést! :)
34/38 anonim válasza:
Az élet nélkülem. Nem mindenkinek jön be, de én nagyon szeretem ezt a filmet. Már legalább tízszer láttam, de ezen garantáltan sírok mindig.
35/38 boombaby válasza:
Keith .
az élet fája ...ezzt mindig menézem nagyon szívszorító sztori
véres gyémánt
37/38 anonim válasza:
Emlékezz rám, egy nap! garantáltan sírós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!