Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik film lehet?

Melyik film lehet?

Figyelt kérdés

Még régebben néztem a tv-ben egy filmet ami egy zongorista csajról szól meg egy sácról akik tök más világban nevelkedtek fel és mégis egymásba gabalyodnak és le is fekszenek. A csaj terhes lesz és örökbe adja a gyereket. És inne szinte minden a kisfiú szemszögéből van aki megszökik az árvaházból és a zene álltal akarja megkeresni a szüleit és mindeközbe nagyon ért a zenéhez pedig nem is tanulta.

Ennél bővebben is kitudnám fejteni, hogy miről is szól, de akkor meg már meg sem kéne nézni a filmet elég lenne elképzelni :) Szóval ha esetleg valaki tudja mi a film címe annak megköszönném ha leírná :)

2012. ápr. 22. 18:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Jaaj én nagyon szeretem azt a filmet, főleg mikor bemegyek a kisfiú a templomba éjjel mikor énekelnek!!

Amúgy a címe : August Rush-szeretet szimfóniája:)

http://www.youtube.com/watch?v=CSpWsPN_zSo

Erre gondoltál nem?:):)

24L

2012. ápr. 22. 19:36
 2/4 A kérdező kommentje:

KÖSZÖNÖMKÖSZÖNÖMKÖSZÖNÖM :D

Egy életmentő vagy :)

2012. ápr. 22. 19:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Bár ahogy olvasom a film ismertetőjét kissé eltévedtem leírás alapján :D
2012. ápr. 22. 19:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Szivesen:))))))!!!

Szólj, ha még valamilyen filmmel kapcsolatosan tudok majd segíteni

Szia

:)

2012. ápr. 22. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!