Mi a véleményetek Tim Burton-ről, és a stílusáról?
Mindent leírhattok róla,mi a kedvenc filmetek tőle,miért éppen az,ha bírod magát Tim Burton-t,akkor miért,ha nem miért nem,szóval mindent! :)
Az értelmes válaszokat előre is köszi! :)
Nekem kedvenc rendezőm, egyszerűen imádom a filmjeit, a fantáziavilága pedig különleges, meglátok egy filmet azokkal a motívumokkal, és rögtön tudom hogy Tim Burton. Ettől lesz ő egy nagyszerű rendező, hogy bármikor fel lehet ismerni a filmjeit. Nagyon szeretem a Johhny Depp-Tim Burton párosítást, eszméletlen jó filmek születnek így. A nagy kedvenceim pl. az Alice Csodaországban, Ollókezű Edward, Álmosvölgy legendája, Sweeney Todd... Animációs filmek közül meg a kedvencem a Karácsonyi Lidércnyomás.
Egyszerűen lenyűgözőek :D
Nekem is ő a kedvencem! :)
Nekem a Sweeney Todd tőle a kedvenc filmem,az animációs meg a Halott menyasszony.
De a Karácsonyi Lidércnyomást is nagyon szeretem,leginkább az elején szóló This is Halloween miatt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!