Mi a film címe? Arról szól, h van újság, ahol a nő dolgozik, s főnöke megbízza, járjon utána egy hírnek. Furcsa eltűnések.
Nem sajnos:( Tavaly, ősszel láttam, már nem tom melyik csatornán..
A film legvégén miután letűnik a nő, a főnök egy újabb áldozatot küld az ügy kiderítésére..
van egy jelenet, ahol a csaj a wc-n ülve van kikötve már kitudja mióta halott, szaga is van.. körülötte papírok, s nő el akarja venni, mikor (qva) megmozdul s megfogja a kezét s azt mondja segít, maj elengedi...
Miután nőt is megszúrják elmegy megint a metróba, s azok akiket élnőnek hitt mind halott..
...
:(
David Lynch beütése van a sztorinak.Ezek jutnak eszembe:
Tükör/szilánk
Mezsgye
:( Köszi azé megnéztem a leírásukat, de egyik sem az pl. a nőnek az apja már halott, s egyszer újra szembe kell vele néznie,h lezárja a múltat, mer kísérti, mivel bántalmazta, s hason szúrja, mikor újra szemben áll vele..
A másik meg egyáltalán nem áll közel a sztorihoz, meg ha jól emlékszem, német film volt.
s olyan szept. okt. környékén láttam..
Esetleg így valaki??
,,Ők" úgy tudom az német film,de nem hiszem hogy ezaz.
Most hogy elolvastam újra,tényleg David Lynch-től a Mulholland Drive-ra emlékeztet,ott van a végén egy kis doboz,amibe a nő belenéz és eltűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!