Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Cameron-féle TITANIC film...

A Cameron-féle TITANIC film végén miért dobta be az ékszert az időskori Rose az óceánba?

Figyelt kérdés
Nem lett volna szebb inkább felmutatnia?
2012. ápr. 15. 22:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert neki az az ékszer kb annyit ér mint nekem egy 50 Ft-os toll. Azt egy olyan férfitól kapta akit nem szeret és viszont ha nem került volna véletlenül hozzá a vége felé akkor az az ékszer vagy a volt párjánál lenne, vagy ott a roncsok között valahol. És azért is dobta be mert számára az haszontalan és arról csak az jut eszébe ami rossz volt neki és nem az a nem jut eszembe a neve illetőnek akivel együtt volt a hajón együtt élték túl a süllyedést de sajnos utána a srác halálra fagyott.
2012. ápr. 15. 23:05
 2/9 A kérdező kommentje:

No erre nem gondoltam! :)

Köszi, ment a zöld mancs!

(Én max arra gondoltam, hogy az Óceán Szívét Jack-nek adja...)

2012. ápr. 15. 23:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább Jackre emlékeztette,arra, hogy rajta olt amikor lefestette, ezért őrizte meg. Azzal,hogy bedobja az óceánban elengedi Jack emlékét, mert eddig nem volt rá képes,mert senkinek sem beszélt róla.
2012. ápr. 15. 23:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a továbblépését akarja szimbolizálni. Meg elvégre visszatért ugyanoda ahonnan elindult és ez valamilyen szinten annak a nyakéknek is köszönhető volt.
2012. ápr. 16. 01:22
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
Az ékszer Jacket és a szerelmüket szimbolizálja - mellesleg jó nagy baromság volt bedobni, ő már úgyis a végét járta 90 évesen, viszont a tizenx unokájának biztosítva lett volna a jövője ha rájuk hagyja...
2012. ápr. 16. 19:29
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi a kommenteket! Én is inkább a Jack-kel való kapcsolat lezárás felé hajlok.

Nagyobb élmény lett volna, ha inkább ismét viselni kezdi. Esetleg csinálnak egy újabb aktot... :)

2012. ápr. 16. 22:22
 7/9 anonim ***** válasza:
49%
azért mert biztosítást kötött rá és kap egy valag pénzt mer elvesztette.leleményes kisöreg;)
2012. ápr. 16. 23:38
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Aki látta a film alternatív befejezését annak az időskori Rose nyilvánvalóvá teszi miért nem adta el soha.

Idézem:

"A szegénységben az volt a legnehezebb hogy mindvégig oly gazdag voltam, de valahányszor el akartam adni eszembe jutott Cal, a segítsége nélkül is rendezni tudtam az életemet!"

Egyébként helyesek a fenti hozzászólások mert Cameron is elmondta egyszer hogy a nyakláncot azért dobja be a vízbe mert a lelke megkönnyebbült miután beszélt Jack-ről és most már el tudja Őt engedni.

2012. ápr. 17. 11:30
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

amúgy az eredeti befejezés az lett volna (ha jól tudom), hogy odaadja annak a srácnak, de aztán ő dobja bele a vízbe, mert rájött a történet során hogy semmit sem ér. de aztán Cameron azt gondolta, hogy az a srác nem főszereplő, ráadásul a film utolsó perceiben túl nagy szerepet kapott volna, és senki nem kiváncsi rá hogy meggondolja magát és megbánja. De van olyan befejezés is, videó is van róla, hogy ugyanúgy Rose a hajó végébe megy, de az a srác megállítja, és megkéri hogy adja neki oda, hogy csak egyszer legalább fogja meg. és akkor rájön hogy ez nem is akkora kincs, és visszaadja Rose-nak, és beledobja az óceánba.

de szerintem az eredeti megoldás volt a legjobb. mármint ami a filmben van. tényleg a továbblépést szimbolizálja.

2012. júl. 7. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!