A Cameron-féle TITANIC film végén miért dobta be az ékszert az időskori Rose az óceánba?
No erre nem gondoltam! :)
Köszi, ment a zöld mancs!
(Én max arra gondoltam, hogy az Óceán Szívét Jack-nek adja...)
Köszi a kommenteket! Én is inkább a Jack-kel való kapcsolat lezárás felé hajlok.
Nagyobb élmény lett volna, ha inkább ismét viselni kezdi. Esetleg csinálnak egy újabb aktot... :)
Aki látta a film alternatív befejezését annak az időskori Rose nyilvánvalóvá teszi miért nem adta el soha.
Idézem:
"A szegénységben az volt a legnehezebb hogy mindvégig oly gazdag voltam, de valahányszor el akartam adni eszembe jutott Cal, a segítsége nélkül is rendezni tudtam az életemet!"
Egyébként helyesek a fenti hozzászólások mert Cameron is elmondta egyszer hogy a nyakláncot azért dobja be a vízbe mert a lelke megkönnyebbült miután beszélt Jack-ről és most már el tudja Őt engedni.
amúgy az eredeti befejezés az lett volna (ha jól tudom), hogy odaadja annak a srácnak, de aztán ő dobja bele a vízbe, mert rájött a történet során hogy semmit sem ér. de aztán Cameron azt gondolta, hogy az a srác nem főszereplő, ráadásul a film utolsó perceiben túl nagy szerepet kapott volna, és senki nem kiváncsi rá hogy meggondolja magát és megbánja. De van olyan befejezés is, videó is van róla, hogy ugyanúgy Rose a hajó végébe megy, de az a srác megállítja, és megkéri hogy adja neki oda, hogy csak egyszer legalább fogja meg. és akkor rájön hogy ez nem is akkora kincs, és visszaadja Rose-nak, és beledobja az óceánba.
de szerintem az eredeti megoldás volt a legjobb. mármint ami a filmben van. tényleg a továbblépést szimbolizálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!