A Mezsgye jó film?
Meg akarom nézni, mivel Ian játszik benne, de azt olvastam, hogy nem érdemes megnézni, mert sz*r
Szerintetek?
Nem egy olyan túlontúl izgi film, szerintem jobban is megcsinálhatták volna, ebből a sztoriból többet ki lehetett volna hozni. De érdekes kérdést boncolgat, legalábbis én elgondolkodtam rajta.
Egyszer meg lehet nézni. Viszont a 2-es 3-as részét semmiképpen! Még ha fegyvert fognak a fejedhez akkor se!
megnéztem :)
annyira nem volt nagy szám, tleg ki lehetett volna többet is hozni belőle... de nem volt olyan rossz, mint amiket olvastam róla
Szerintem ez egy érdekes film. Viszont horror kategóriába nem sorolnám, sokkal inkább sci-fi
és/vagy misztikus filmnek mondanám.Én is elgondolkodtam ezen az elméleten miszerint az ember valóban képes-e megtalálni azt a " különleges frekvenciát" amit ezek a szellemek használnak. Hisz egyesek " tudósok" szerint a lények képesek megzavarni az elektromos berendezések működését. De ne menjünk bele.
Minden esetre érdekes. Viszont ezzel a védekezési formával amit a "piros ragasztó szalag" ad nem nagyon tudtam mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!