Mennyire durva film a Mezsgye?
Figyelt kérdés
Nem bírom a durva horrort, olyat keresek, ami inkább csak ijesztő.. Erről a filmről mi a véleményetek?2012. márc. 28. 13:52
1/7 anonim válasza:
Ijesztőnek nem ijesztő, szarnak viszont szar.
2/7 anonim válasza:
Én imádom Kristen Bellt, miatta néztem csak meg, de ez a film egy szar. Bugyuta, egy viszonylag értelmes mondanivalót akarnak eladni egy nagyon gagyi filmmel. Ha engem kérdezel hagyd ki.
Amúgy nem is durva, nem is ijesztő.
3/7 anonim válasza:
Offolok:
Az elsőn akkorát nevettem, hogy a könnyem is kicsordult :D
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi... Akkor ezt úgy tűnik, hogy kihagyom. :)
2012. márc. 28. 23:18
5/7 anonim válasza:
Amúgy az első része még nem is annyira gáz (a többihez viszonyítva), szóval ha nagyon nagyon bejön Kristen Bell akkor megnézheted, az emberek 99%-a csak őmiatta nézte meg amúgy is, meg az emberek 99%-a őmiatta nem kaparta ki a film végén a szemét.
6/7 A kérdező kommentje:
Lány vagyok egyébként.. És csak belebotlottam a filmcímbe, utána érdekelt milyen lehet. :) De nagyon gyenge idegzetű vagyok, ezért nem mertem megnézni.
2012. márc. 29. 00:20
7/7 anonim válasza:
hát nem nagy szám.
ha tleg nagyon gyenge idegzetű vagy akk neked való.
én csak IAn miatt néztem végig. Am a sztori tök jó lenne, csak szar a kivitelezése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!