Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Romantikus doramat?

Romantikus doramat?

Figyelt kérdés

Tudjátok ajánlani a You're beautiful, Marry me marry, Hanazakari nő kimitachi stb-hez hasonlókat? Film is lehet, lényeg hogy japán vagy koreai legyen.

Előre is köszi!

2012. ápr. 14. 18:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én is tervezem a Budapest Diaryt már jó ideje, de még magát a filmet sem sikerült megtalálnom. Közben eszembe jutott még egy: 200 pounds beauty -> a főszereplő csaj lefogy, amúgy éneklős cucc ez is, bár kicsit komoly. Ez film, majdnem kétórás. Az előző hozzászóló vagyok egyébként. ^^
2012. máj. 6. 15:22
 12/17 anonim ***** válasza:

Üdv!

Megint az előző vagyok (harmadik hsz). Új ajánlás: City Hunter - Lee Min Ho a főszereplő, aki a BOF-ban is játszotta az egyik főszerepet. (A City Hunterben sokkal jobban néz ki...)

A másik pedig: Personal Taste, ebbe csak most kezdtem bele.

2012. máj. 16. 09:32
 13/17 A kérdező kommentje:

Hmm arról a Personal izéről még nem hallottam :) ...asszem x)

A City Hunternek megnéztem az első részét, de valahogy nem kötötte le a figyelmem :/ Lehet majd még egyszer megpróbálkozom vele...

Köszi mindenkinek! :)

2012. jún. 20. 17:27
 14/17 anonim válasza:

love rain- jang keun suk főszereplésével

és a budapest diaryt már én is nagyoooon várom *__*

2012. júl. 31. 12:09
 15/17 anonim ***** válasza:

Csak nyugodtan nézd meg a City Huntert. ^^ Az első részt én is félig-meddig szenvedtem, mert engem sem kötött le annyira, főleg a nagyon eleje, de azért a második résztől már igazán beindulnak a cselekmények, Le Min Ho játéka pedig egyszerűen fenomenális. :D

SPOILER - Amikor a csaj meglövi, végig aggódtam érte, annyira jól játszotta, pedig tudtam, hogy nem valóságos. SPOILER VÉGE

2012. júl. 31. 23:38
 16/17 anonim válasza:

Japán dorama

- Tatta Hitotsu no Koi

- Akai Ito

- Buzzer Beat

Japán film

- Runway Beat

- Paradise Kiss

Koreai dorama

- 18 vs 29

- Beethowen Virus

- Full House

- Goong

- Mary Stayed Out All Night

- My name is Kim San Son

- Time Between Dog and Wolf (ez nem igazán romantikus, de nagyon jó)

- Flower Boy Ramyun Shop

- I Need Romance

- My Girl

2012. aug. 5. 20:15
 17/17 A kérdező kommentje:
A buzzer beatet már nézem. Yamashita Tomohisa... Amikor ,,alszik" olyan mint egy kölyök kutyus xD Arigato mindenkinek! :)
2012. aug. 21. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!