Romantikus doramat?
Tudjátok ajánlani a You're beautiful, Marry me marry, Hanazakari nő kimitachi stb-hez hasonlókat? Film is lehet, lényeg hogy japán vagy koreai legyen.
Előre is köszi!
Üdv!
Megint az előző vagyok (harmadik hsz). Új ajánlás: City Hunter - Lee Min Ho a főszereplő, aki a BOF-ban is játszotta az egyik főszerepet. (A City Hunterben sokkal jobban néz ki...)
A másik pedig: Personal Taste, ebbe csak most kezdtem bele.
Hmm arról a Personal izéről még nem hallottam :) ...asszem x)
A City Hunternek megnéztem az első részét, de valahogy nem kötötte le a figyelmem :/ Lehet majd még egyszer megpróbálkozom vele...
Köszi mindenkinek! :)
love rain- jang keun suk főszereplésével
és a budapest diaryt már én is nagyoooon várom *__*
Csak nyugodtan nézd meg a City Huntert. ^^ Az első részt én is félig-meddig szenvedtem, mert engem sem kötött le annyira, főleg a nagyon eleje, de azért a második résztől már igazán beindulnak a cselekmények, Le Min Ho játéka pedig egyszerűen fenomenális. :D
SPOILER - Amikor a csaj meglövi, végig aggódtam érte, annyira jól játszotta, pedig tudtam, hogy nem valóságos. SPOILER VÉGE
Japán dorama
- Tatta Hitotsu no Koi
- Akai Ito
- Buzzer Beat
Japán film
- Runway Beat
- Paradise Kiss
Koreai dorama
- 18 vs 29
- Beethowen Virus
- Full House
- Goong
- Mary Stayed Out All Night
- My name is Kim San Son
- Time Between Dog and Wolf (ez nem igazán romantikus, de nagyon jó)
- Flower Boy Ramyun Shop
- I Need Romance
- My Girl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!