Romantikus doramat?
Tudjátok ajánlani a You're beautiful, Marry me marry, Hanazakari nő kimitachi stb-hez hasonlókat? Film is lehet, lényeg hogy japán vagy koreai legyen.
Előre is köszi!
Film: You're my pet, Baby&I, 100 days with Mr. Arrogant, My rainy days (az 1. 3 koreai, az utcsó japán :))
Dorama: Playful Kiss (ezt most néztem meg! nagyon jóó *.*), Heartstrings(még nem láttam végig de jónak tűnik :) You're beautiful-os főszereplők vannak benne), Yamato Nadeshiko Shichi Henge(of course japán, a többi koreai)
Nekem is kéne pár új film/sorozat amik romantikusak! írjatok még ;)
Jó szórakozást! :)
Pont most nézem a heartstringset, elég nyújtott, de azért tetszik. Néhányat láttam a felsoroltak közül, köszönöm, hogy írtál. :D Ha találok még akkor kiírom neked és akinek esetleg kell. Ha Te is találsz valami jót, lennél szíves írni? :)
Köszi még egyszer!
A Kimi wa pettot ma kezdtem, nagyon aranyos. Romantikus vígjáték, mindenkinek ajánlom :D
Még vki ajánlana nekem is? ^^
Ó, köszönöm szépen! Majd megnézem, ha lesz időm :D Azért ha még van, ne tessék sajnálni! ;)
Filmet amit láttam (és emlékszem a nevére x) az a... Ohh nem. Mégsem emlékszem, bocsi ^^' majd ha nem felejtem utána nézek -pedig tök rövid,angol címe volt xD ááh gyér memória
Én csak koreaiakat ismerek - akarok ismerni. ^^
Boys over flowers -> iskolai, néha vicces, néha nagyon komoly.(Kim Hyun Joong, az SS501 tagja az egyik főszereplő. Plusz szerepel még Kim Bom és Lee Min Ho.)
Dream High -> az első évad mindent visz, csupa idol szerepel benne; éneklős iskolai. (Kim Soo Hyun, Suzy a miss A-ből, Taecyeon és Wooyung a 2PM-ből, stb.)
Secret Garden -> felnőttesebb/komolyabb, testet cserél a két főszereplő.
Lie to me -> ezt most nézem, ez is komolyabb, de sokszor szaggatott a cselekménye.
Előttem mondták még a Heartsrtingset; nekem nagyon bejött, meg a két koreai is, amit te is írtál a kérdés mellé. Amit az első hozzászóló írt a koreai doramákról, neki osztom a véleményét. ^^
Nálam tervbe van véve továbbá a Love Rain (Jang Geun Seok) és a Fondant Garden (Park Jung Min, az SS501 tagja), ezeket még forgatják. Ígéretesnek hangzanak, ha lesz felirat, nekik is vetem magam. (:
A Boys over flowers-nek most járok a 14. részénél. A többit is nagyon köszönöm, mindbe belenézek :D
Barátnőmmel mi is tervezzük, h megnézzük a Love Raint, ugyanis neki Jang Geun Suk a kedvence ^^
Ó ami tőle van, de sajnálatos módon még nem került angol fordításra sem, az a Budapest Diary. A nevéből adódóan Budapesten játszódik és már egy ideje várakozom rá. Vmi romantikus történet, amit Ő maga írt. Még egy jó ideig várni kell rá, de ha vki megtalálta az írjon, pls ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!