Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Barátok köztben ki a kedvenc...

A Barátok köztben ki a kedvenc szereplőd és melyiket utálod a legjobban, ha szoktad nézni?

Figyelt kérdés
2009. jún. 18. 19:14
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

kedvencek:Péter(pedig már lassan 21 vagyok,nem tini,de szerintem nagyon helyes...:))+Linda,Zsolt.

utálom szereplők:Imi,Kamilla,Laci

2009. jún. 18. 19:19
 2/20 anonim ***** válasza:

Én is szeretem Petit és én is annyi vagyok mint te XD,de rajta kívül még én is Zsolt,Attila,Nóra és Vili bá és Linda:D

Akit nem kedvelek az nekem is Kamilla,a Niki sem a szívem csücske,Vanda sem stb...hát úgy a fél gárda:D

2009. jún. 18. 19:26
 3/20 anonim ***** válasza:
Minden nap nézem, egyik kedvencem a Miki, de nagyon bírom még Claudiát, Lacit--->néha olyan ostoba...:) De ezért szeretem:)))) Na akkor még ott van a Zsolt, most az Ernő bá' is tetszik, természetesen Magdi néni, bár mostanában kissé túlzásba viszi ezt az Ernőbás, Botondos dolgot. Szóval az egyéniségek a kedvenceim leginkább, a szélsőséges figurák. Senkit sem utálok, hiszen kedvenc sorozatom, vagyis az egyetlen, amit nézek. Akit esetleg kevésbé kedvelek, az a Niki . Régebben a Kinga nem volt szimpi, mintha könyvből olvasta volna a szövegét. Ja, és az új Noémi...hát sztem vmi katasztrófa volt, ahogyan játszotta a Noémi szerepét. Röviden ennyi.
2009. jún. 18. 19:26
 4/20 A kérdező kommentje:
A Barátok köztben, aki azt a Pétert játssza, az az ember hány éves? Nem lehet valahogyan vele beszélni?
2009. jún. 18. 19:57
 5/20 anonim ***** válasza:
18 éves
2009. jún. 19. 07:09
 6/20 anonim ***** válasza:
Tényleg 18 am iwiwen fent van de sztem pofátlanság ott bejelölgetni és szóra bírni,nah meg tuti 1000en írnak neki:)
2009. jún. 19. 10:05
 7/20 A kérdező kommentje:
Te, aki előttem írt! Miért pofátlanság írni neki?
2009. jún. 19. 13:59
 8/20 A kérdező kommentje:
Vagyis bejelölgetni miért pofátlanság, te azt írtad.
2009. jún. 19. 14:00
 9/20 anonim ***** válasza:

(Írta az adatlapján, hogy aki nem ismeri, az ne jelölgesse be)

Amúgy kedvenceim: Peti, az új Berényi, Zsolt, és Laci fia(nememlékszem a nevére:S)

ÉS akiket nem bírok: Magdianyus, Géza, Niki, Kamilla, Claudia, Botond, Miki

2009. jún. 19. 14:15
 10/20 anonim ***** válasza:

(előző vagyok)

utálom még: Vanda :D

2009. jún. 19. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!