Christopher Ecclestone miért ment el a ki vagy doki c. sorozatból?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 11. 16:40
1/6 anonim válasza:
lehet hogy hülyeséget fogok mondani, de szerintem szándékosan váltanak benne színészt,a történet miatt.
nekem egyébként az utána jövő volt a kedvencem.
3/6 A kérdező kommentje:
Christopher Eccleston volt benne először, de csak az első évadig. Nem tudom de az ő arca szimpatikusabb volt mint aki most van, de ez van ezt kell szeretni. Csak nem tudom hogy más dolga volt, vagy csak kiírták mert valamit rosszul csinált.
2012. ápr. 11. 16:54
4/6 anonim válasza:
A Ki vagy doki?-ban ez hagyomány. Pár évente cserélik a Doktort és az utasát is. Azzal a különbséggel, hogy tönnyire a Doktor személyisége megmarad, de ugye az utasa eltűnik/vagy meghal és új jön. Nekem a kedvencem a David Tennent-es doki és Rose. :(
5/6 anonim válasza:
Leginkább személyes ellentétek a BBC-vel. Christophernek nem tetszettek dolgok és ezért nem is maradt tovább a sorozatban. Dióhéjban ennyi.
6/6 anonim válasza:
Az én kedvenc doki szereplőm eddig David Tennant volt mikor a special részekben egyedül utazott főleg a mars vize epizódban mikor úgy besokalt hogy istent játszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!