Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az arany iránytű c. film 2....

Az arany iránytű c. film 2. része mikor jelenik meg? Ha már megjelent, tudnátok linkelni?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 11. 14:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Mert gyenge film, ami minden elemében lehetett volna jobb, ha körültekintőbben rendezik. Nem cska a kritikusok körében volt bukta a film, a nézők se szerették.

Ezentúl anyagilag sem volt egy nyerő vállakozás.

2015. dec. 12. 17:58
 12/17 anonim válasza:
Akkor most lesz vagy nem?
2016. jan. 9. 14:48
 13/17 anonim válasza:
Elméletben nem lesz mert az egyház be tiltotta. Ha meg lesz akkor nem tudom mikor de biztos nem 2017-ben.
2017. febr. 5. 20:19
 14/17 anonim ***** válasza:

"Elméletben nem lesz mert az egyház be tiltotta."

Az egyház nem tilthat be semmit. Kérheti valami betiltását, cenzúrázását.. De ő nem tilthat be (Vonatkoztassunk el Vatikán várostól ez esetben)

Ne ma középkorban vagyunk.

Az egyház támadhatja, ahogy tette is, de nincs olyan ,hogy az egyházból valaki gondol egyet, és az akkor úgy is lesz törvényszerűen - pláne nem minden országban, hohóóóó.

2017. febr. 5. 21:22
 15/17 anonim válasza:
Tudom hogy a kérdés régi, de én úgy vagyok vele, hogy nem biztos hogy kellett volna a filmnek 2.-és 3.rész, mert valamikor nagyon el tudják rontani, erre véleményem szerint nagyon jó példa erre az éhezők viadala.
2017. márc. 12. 19:43
 16/17 anonim válasza:
Az éhezők viadala pont egy rossz példa, egyik legjobb könyv adaptáció és filmek is megállták a helyüket. Én nem tudom lesze-e folyttás de utoljára a vallási okok miatt nem engedték.
2017. nov. 10. 16:19
 17/17 anonim válasza:
Végül lett vagy lesz folytatása?
2023. dec. 22. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!