Az arany iránytű c. film 2. része mikor jelenik meg? Ha már megjelent, tudnátok linkelni?
Én a magam részéről nem biztos, hogy szeretném, ha készülne folytatás. Az első rész se tetszett, pedig ez a trilógia az egyik kedvencem ( mondjuk könyvbe is az első volt a legrosszabb szerintem, mert abban nem szerepelt Will). Arról meg, hogy az egyház elítéli, vagy nem, az nem mindig lényeges.
Arról, hogy veszteséges volt-e a film, nem tudok semmi biztosat. De nemrég olvastam egy cikket az Indexen, miszerint a forgalmazó szépen zsebreteszi a pénzt, mégpedig úgy, hogy alapít egy kisceget, ami elvileg a promozásért felel, valójában az a dolga, hogy csődbe menjen. Így hivatalosan veszteséges ugyan a film, de igazából a forgalmazó szépen eltette a suskat. Ezt legtöbbször a színészek/ rendezők szívják meg, akiknek a szerzodésében foglaltak szerint a NYERESÉG adott százaléka járna fizettsegul. Ennek kivédésére a nevesebb színészek fix gázsiért dolgoznak. Pl a Fonix Rendje is veszteséges volt, meg a GYŰRŰK URA(!?)
Tudod, ki hiszi ezt el.
Summa summarum, azért kíváncsi lennék, ki jatszaná Will-t...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!