Ugyanazt nézzem meg moziba is?
Figyelt kérdés
Láttam már a Titanic című filmet sokszor itthon a tévében,és szeretem is,viszont most játsszák a moziban 3Dben.Szerintetek érdemes még egyszer megnézni,így nagyban,és 3Dben?köszi2012. ápr. 11. 00:03
1/5 anonim válasza:
Szerintem megéri fizetni 800forintot azért hogy 3dimenziósanis lásd elsüllyedni Di Caprio-t!
2/5 anonim válasza:
Nos, én imádom a Karib-tenger kalózai c. film 2-3-ik részét, anno a 3-ikat láttam moziban is és tavaly nyáron mikor megjelent a 4-ik rész akkor egy maratonban leadták újra az egész sorozatot és mivel nekem a kedvenc filmeim közé tartozik, ezért bizony megnéztem őket újra moziban, ugyan összesen kb 8 óra folyamatos mozizás volt, de meg se éreztem annyira élveztem, mert imádom a filmet.
Szóval ha a top5 filmedben benne van a Titanic, akkor érdemes megnézned, azonban ha nincs, akkor szerintem felesleges pénzkidobás, nem ér annyit az a 3D, utólag rátéve meg aztán végképp nem.
3/5 anonim válasza:
Igen szerintem szuper lett, bár ha már láttad párszor a filmet akkor furcsa lesz eléggé, mert sok új dolgot lehet látni amit 2D-be nem vesz észre az ember. Viszont csak Imax-ba érdemes megnézni ugy az igazán ütős. Sztem a jegy se drága 1900 Ft-ért. Én szerintem megyek mégegyszer megnézni :)))
4/5 anonim válasza:
3d-ben nagyon látványos lehet a film.Akárhányszor láttam én mindig megnézem a tv-ben mert szerintem vannak olyan filmek amiket nem lehet megunni,szóval érdemes megnézni.
5/5 anonim válasza:
Szerintem igen,én is megfogom hiába láttam már vagy 100x. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!