Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nem tudom hogy nézzem az...

Nem tudom hogy nézzem az animéket?

Figyelt kérdés

Most mindjárt végzek a narutoval.

Melyik animét nézzem utána?:O

Yu Yu Hakhuso, Bleach, Souel Eater, One Piece vagy a naruto shippudeen. milyen sorrendbe nézzem őket

2012. ápr. 9. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:
csodálkoztam is hogy "végzel a narutoval" de aztán láttam hogy ott a shippuden lol én azt hittem magától értetődő hogy ott folytatódik.. mármint, a mesét ugy hagyják abba, hogy várjuk a folytatást, de ha te nem érzed azt, hogy kiváncsi vagy arra, hogy mi fog történni akkor minek nézed? :s
2012. ápr. 9. 15:46
 2/5 A kérdező kommentje:
de a narutot is szeretem de van sok jó még
2012. ápr. 9. 17:25
 3/5 anonim válasza:
szerintem folytasd a shippudennel aztán a yu yu hakhusót csak akkor ha a régimódiság nem zavar utána nézd a soul eathert-t mert nincs túl sok része aztán bleach és végül one piece mert állítólag az a legnépszerűbb meg az amúgy is 10 000 000 részes
2012. ápr. 10. 18:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát ha érdekel a Shippuudennel folytasd, habár nekem nem tetszik annyira én nem nézem. Ezt leszámítva, kb ilyen sorrend:

Soul Eater - Bleach - YuYu Hakusho (de ha nem zavar a régies stílus) - One Piece, ezt azért a végére, mert tényleg rengeteg része van, én is csak 260. résznél tartok ^^ de folyamatosan kb naponta 8-10 részt nézek xD

De ha nem zavar a végtelenség, és az elején szintén régies stílusú(ami gyorsan javul) rajzolás, akkor pedig ezzel kezdd.

A Soul Eater-t azért raktam az elejére, mert viszonylag rövid.Ennek ellenére, remek sorozat én az első animéim között láttam. És a Bleach pedig olyan aminek az eleje tetszett, csak unalmas lett és folytatom egyszer valamikor. De sokan mondanak jót róla, szóval ezért 2. Ami pedig a YuYu Hakusho-t ileti, ezt is inkább dobtam a 20.rész után, nem e történet miatt, inkább zavart a régiessége. A hangok meg elég érdekesek, ez lenne az utolsó, de leírtam miért is a One Piece :)

2012. ápr. 10. 20:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is előbb nézd meg a Shippuden-t, aztán a Yu Yu Hakusho-t (nekem egyik kedvencem), aztán a Soul Eater-t, majd a Bleach-et és aztán a One Piece-t. De amúgy teljesen mindegy...
2012. ápr. 11. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!