A Strawberry Panic nagyon jó volt! Ilyen animéket keresek még, kedvencetek? Hasonlók?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 20:26
2/3 anonim válasza:
Sasameki koto (majdnem olyan mint a strawberry panic)
K-On (bandát alakít 2 csaj, igazából ez nem love story, de akadnak benne elrejtve "olyan" részek, én nagyon jókat röhögtem rajta, azóta is a kedvencem)
Kanamemo
Maria Holic (mostanában kezdtem el xdd egy csaj új (lány)iskolába kerül és kb mindenkibe beleszeret...) (ja és kiütéses lesz a fiúktól xDDD)
Sono Hanabira ni Kuchizuke (HENTAI)
Koihime Musou (ez nagyon nagy xDD imádtam, főleg a 4. rész elejét xd)
hát most ennyit tudtam...majd írok még ha találok :)
3/3 anonim válasza:
ja meg a Kampfer (igazából a fiú átváltozik lánnyá, és a csaj akibe fiúként szerelmesvolt, az most a lány énjébe szeretett bele..ergo a srác életének szerelme leszbikus xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!