Valami jó horror ami igaz történet alapján készült?
igaz story alapján,de nem az egész valós:
Amitivilly horror-Rettegés háza; Kísértetjárás Cunnecticutban
Én ma néztem meg az átkot, és lehet nem igaz történet de nagyon jó film.
a rémálom az elm utcában, harmadik típusú találkozások, paranormal activity és a viasztestek. úgy tudom van valóság alapjuk.
az emberi százlábú 1 alapötlete pedig lehetéges orvosok szerint.:)
Idegelés. Igazi kézi kamerával felvett horror az erdőben. Nagyon hosszú idegig azt hitték valóban megtörtént. Egyik legjobban sikerült reality horror mai napig.
Grave Encounters 2011
Ez egy iszonyatosan jó horrorfilm, amit úgy csináltak meg mintha igazi lenne, de nem tudom hogy van e valóság alapja. Azt hiszem magyar feliratos film, de még így is 3x odavágja a Paranormal Activity-t
üzenem az összes retardáltnak: bocs hogy ki kell ábrándítsalak de a texasi láncfűrészese nem igaz történet bármilyen jól is hangzik és lehet a sok marhának felkelteni az érdeklődését ilyenekkel, az általad említett család a képzelet szüleménye
, a film egyetlen szállal kapcsolódik a valósághoz, méghozzá egy Edward Gein nevű sorozatgyilkos személyében akinek a tettei ihlették több film , köztük a psycho, texasi láncfűrészes, és a bárányok hallgatnak gyilkosának a karakterét.
ha nekem nem hiszel: [link]
és ha még ezek után is azt hiszed hogy a texasi láncfűrészes mészárlás tényleg igaz történet nyugottan írj levelet a télapónak is...
ja és még a film készítői is azt nyilatkozták h kamu volt h beetessék a sok gyökeret
ha IGAZ történetű filmet akartok :philosophy of a knife
az igaz történet kicsit túlzás mert a filmnek nincs története csupán a valóságban is megtörtént jelenetek és egy kis történelmi gyorstalpalás
a többi filmről nincs kedvem papolni, simán egyik se igazi -.- mért is lenne az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!