Ki lesz Ted Mosby felesége az Így jártam anyátokkal c. sorozat végén? Nem bírom ki a végééig.
Figyelt kérdés
2009. jún. 17. 10:50
61/74 Szepesi Szabolcs válasza:
Ted a feleségét Robin és Barney esküvőjén fogja megismerni.
Lilyék vitatkoznak Teddel hogy DJ- legyen -e vagy zenekar.
Végül is zenekar lesz és Ted leendő felesége fog basszusgitárzozni.
62/74 anonim válasza:
# 61
Ha egy kicsit visszaolvasol, akkor láthatod, hogy volt már írva, hogy Barney és Robin esküvőjén fogja megismerni. Illetve azt is tudjuk, hogy az esküvő után is találkoznak majd egy állomáson!
64/74 anonim válasza:
Szerintem is Barney féltesója lesz :)
65/74 anonim válasza:
sztem nem barney féltesója lesz,mert utána majd egy másik csajjal is összejön és a filmben úgy van h majd az után is meri meg
66/74 anonim válasza:
Hát most már csak 1 évad van hátra és biztosra mondhatjuk h nm barney feltesoja lesz... Amit meg tudunk es senki nm irta az az h egy régi csajának a lakótársa es otthagyta a sarga esernyot ted igy kapta vissza jovobeli felesege. Szerintem ezt a csajt meg nm mutattak (es azert nm a barney feltesoja ha valaki azert gondolna mert ugy szokta hivni h barney bacsikatok, mert lilyt is lily nénikézi meg marsall bácsikátokozza...)
67/74 anonim válasza:
Nos,a 8.évad befejező részében Cristin Milioti-t láthatjuk sárga esernyővel,basszusgitárral az esküvő helyszínére jegyet venni egy vonat állomáson.Tudomásom szerint ez az első HIM-es szereplése,tehát ő még senkinek se a senkije (kiv. hogy ő a szobatárs)...
68/74 anonim válasza:
Azért nem volt semmi, ez az évadzáró rész. :)
Lesznek itt még izgalmak rendesen.
Vajon valóban azt a bizonyos személyt láttuk, aki a nagy ő? Vagy még lesz egy nagy csavar a végén?
Már csak 1 évad és mindenre fény derül. :)
69/74 anonim válasza:
Tényleg Cristin lesz. Ha rá keresel googlén kiadja.
70/74 Nóra:) válasza:
Parancsolj, a kérdésre a válasz: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!