Ki lesz Ted Mosby felesége az Így jártam anyátokkal c. sorozat végén? Nem bírom ki a végééig.
Figyelt kérdés
2009. jún. 17. 10:50
12/74 anonim válasza:
se robint se lilyt nem hívták anyának...
13/74 anonim válasza:
De hívták.. Ted szájából csomót hallai ha Lily valami siekrt ér el: anyaaa:O
Vagy amikor Marshall: apaaa!!
De nem hiszem, hogy a cím erre utalna. Nem is értem miért ez a címe...:D
14/74 anonim válasza:
Hát ez ritka nagy hülyeség amit leírtál haver...biztos,hogy nem Robin lesz és nem is Lily, mivel az 5. évadban összejön a fősulin egy csajjal és annak a szobatársa lesz a felesége, akié a sárga esernyő és az a kiskocsi! :D
15/74 anonim válasza:
hát igen tuti h nem a lily vagy a robin lesz az anyjuk mivel amikor mesél a gyerekeknek ugy mondja h robin nénétek vagy lily nénétek...
16/74 anonim válasza:
a címéről meg még annyit h nem feltétlenül a járásra gondol hanem h igy járt...vagyis mi is szoktuk mondani h hát igy jártam:D remélem értitek:D
17/74 anonim válasza:
Jézusom de értetlenek vagytok. :D Nem arra gondoltak, hogy Lily lesz az anya, hanem arra is utalhat, hogy így telt az idejük együtt...vagy hogy mondjam. :D áhh mind1, a lényeg, hogy biztos nem Lilyre utal a cím. Az 5. évadban már lehet látni az anya lábfejét!! :)
18/74 anonim válasza:
az így jártam anyátokkal hülye fordítás...mert ugye eredetileg: hogyan találkoztam anyátokkal
19/74 anonim válasza:
Nos igen azt tudjuk, hogy Tracy lesz a neve de az első évad 9. részének a végén találkozik egy csajjal Ted a sztriptízbárban hálaadás napján aki Tracy ként mutatkozik be, utána Ted pedig viccel a gyerekeinek(idézem) "Szóval ez az igazi törénete annak, hogy elkeztem járni anyátokkal". Tehát ez is egy lehetőség.:)
20/74 anonim válasza:
lehet h Ő!: http://www.youtube.com/watch?v=4D-4bjMSZtQ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!