Milyen filmeken sírtál, de annyira hogy potyogtak a könnyeid?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 21:29
1/10 anonim válasza:
Szerelmünk lapjai, Felhők fölött három méterrel, Remember me, és sorozatnak nagyon ajánlanám a Nana című animét, kb 40 részes és asszem minden részén pityeregtem...:)
3/10 anonim válasza:
Szerelmünk lapjai. Nem sírtam, mert mégiscsak férfi vagyok, de akkor is :D
Nagyon kemény film :)
4/10 anonim válasza:
Titanic, Marley meg én, Utolsó dal
5/10 anonim válasza:
My girl, Forrest Gump, P.S. I love you, Oroszlánkirály. :)
6/10 anonim válasza:
Jah, kihagytam a kedvencem, a Love storyt.
7/10 anonim válasza:
Az utolsó dal, Szerelmünk lapjai, Emlékezz rám, Kedves John, Séta a múltba, Titanic
9/10 anonim válasza:
Marley meg én, Sorsvonat, P.S. I love you (mert én is elvesztettem a szerelmemet és betalált a film)
Nem volt igazán sírás, inkább csak könnybelábadt a szemem. Egyedül a P.S. I love you végén jöttek ki tényleg a könnyeim, de mondom, azért, mert én is elvesztettem a szerelmem és eszembejuttatta a film. Nem a film miatt sírtam, hanem a Barátnőm miatt:/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!