Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogy tudnak az emberek végig...

Hogy tudnak az emberek végig nézni brutál hosszú sorozatokat?

Figyelt kérdés
Vannak sorozatok amik 300+ részesek, én bele se kezdek ilyenbe mert egyszerűen szörnyen hangzik hogy 300óra az életemből sgy sorozattal menjen el. De másnak ez hogy fér bele

febr. 4. 07:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát, napi egy órát simán lehet rá szánni, és legalább sokáig kitart:D
febr. 4. 07:58
 2/11 Kedves Vezető ***** válasza:
100%

Jobb, mint 12 órát dolgozi a gyárban, idegesítő emberekkel, vagy piázni, stb.

De, sok, ja.

febr. 4. 07:58
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván sokáig tart. De ha érdekes az adott sorozat, leköti, szórakoztatja az embert, akkor miért ne szánná rá azt az időt?
febr. 4. 09:20
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én csak örülök, ha hosszú egy sorozat, mert tudom, hogy jó sokáig lesz mit nézzek.
febr. 4. 09:46
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert te milyen fontos dolgot csinálsz, ami miatt nem fér bele?

Te vagy Superman vagy Batman és mindig meg kell mentened a világot? Vagy mi a tök?

Most lebuktál Pókember.

febr. 4. 11:09
 6/11 anonim ***** válasza:
57%

Ezeket nem bingelni kell.

Ezek pont úgy mentek, hogy heti egy részt kapsz, egy kedd este, az mondjuk 35 perc.

Ez megy évekig, hosszú karakter fejlődés, rövidebb sztorik, nagy átívelő témák.

Star Trek DS9 pl 1993tól 1999ig ment, ez alatt a színészek egy része tiniből felnőtt lett, és a stábnak volt ideje kidogozni mindent, és volt egy biztos megélhetésük is.

Persze manapság ilyen már nincs, a Netflix komolyan azt várja, hogy egy 12 részes évadot együltő helyedben nézz végig, különben bukta az egész. A történet negyedét se mondják el, mert általában a második évad után lesz egy cliffhanger amit már nem oldanak fel.

Ráadásul a színész nem tud igazán belemenni egy karakter mélységeibe, mert mire kész az évad, ő már rég három másik filmen dolgozik, már nem is elérhető a következő évadhoz.

Ezért van az is, hogy sz@rabbak a jelmezek, rosszabbul néznek ki a parókák most mint a 2000es években. A bevilágításról meg a hangról nenis beszéljünk, minden digitális, és hacsak nem elsötétített szobában, felirattal nézed, élvezhetetpen az egész.

Ez is azért van, mert összecsapnak mindent, aztán utómunkában próbálják megmenteni az anyagot.

febr. 4. 11:28
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

A régebbi, TV-re gyártott sorozatok mondjuk még csak nem is egy órások. 35-45 perc a tiszta játékideje egy-egy epizódnak a reklámblokkok miatt.

A sitcomoknak sokszor még annyi sincs, 20-25 perc (Jóbarátok, Rém rendes család, Így jártam anyátokkal, Office). A stáblistát átlépve ezekból egy órába 3 rész belefér.

febr. 4. 12:57
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én speciel az Odaátot nézem most sokadszorra, 15 évados. Napi 2 rész, az kb másfél óra mindössze, cserébe van mit néznem hónapokig esténként. Aki meg mondjuk tv-t néz este, másfél órában minimum fele időt reklámot néz, na annak valóban nem sok értelme van. Vagy gondold át, napiszinten mennyit van a teló a kezedben. Ezt az időt másra is fordíthatnád ugyanúgy, mint az, aki hosszabb sorozatokat szokott nézni.
febr. 4. 14:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Gondolom úgy, hogy élvezik, érdekli őket. Ez is egyfajta módja a kikapcsolódásnak, szórakozásnak, mások meg a gép előtt ülnek, moziba mennek, kocsmába járnak, buliznak, könyvet olvasnak, festenek, főznek, szexelnek, utaznak vagy bármi egyebet csinálnak. Ez is egy módja a szabadidőnek. Nem mellesleg ha nem egyszerre nézel meg 3 évadot, hanem 1-2 epizódonként, akkor nem annyira sok egyszerre, cserébe sokáig van ami leköt.
febr. 4. 18:06
 10/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez full jogos, most ez motivált hogy mégse időpocsékolás, úgyhogy bele is kezdtem egy jó hosszú török sorozatban
febr. 4. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!