Emese65 kérdése:
Írnátok hosszú,de jó és izgalmas Török és más sorozatokat? Lehet feliratos is!
Figyelt kérdés
2021. szept. 8. 23:00
2/7 anonim válasza:
Végtelen szerelem, Ezel, nekem csak ezek jöttek be.
4/7 anonim válasza:
Az Ezelt én is bátran ajánlom. Amit én még nézek az A végzet asszonya (bár ha jól tudom ez Latin-Amerikai). Elég sok benne a durva jelenet, de izgalmas is maga a történet. Bár ez sajna nincs fent teljesen, mivel nemrég kezdték el adni itthon. A török sorozatokra visszatérve A nagykövet lánya és Az idő sodrásában is szerintem nagyon jó sorozatok, nem az a tipikus szerelmes nyáladzás.
5/7 anonim válasza:
Szulejman,Madarka,Sebzett sziv,Seherezade,Szerelem ize(Dolunay),Bay Yanlis,Ariza,Bosszu csapdajaban (Hercai),Ezel,Szerelem csapdajaban (Afili Ask),Gönül Dagi,Kaderimin Oyunu,Sadakatsiz(Elárulva),Remenyek Foldje,Aziz,Destan,Kanunsuz Topraklar:). En ezeket nagyon szeretem,teli vannak izgalmakkal
6/7 anonim válasza:
Tehlikeli karim.
Az Anya című sorozatból Sule benne a főszereplő. Igaz feliratos, de izgalmas. :)
7/7 anonim válasza:
Ahoyg az 1. anoním is mondta a Sen Cal Kapimi, vagyis a Szerelem van a levegőben című sorozat. Hosszú, izgalmas, és igaz, páratlan szerelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!