Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok mondani jó sorozatokat?

Tudnátok mondani jó sorozatokat?

Figyelt kérdés

Elsősorban török sorozatok érdekelnének, de bármi jöhet. :)

Lehet szerelmes is, bonyodalmas is ami nem csak a szerelemről szól vagy ilyesmi.

2021. júl. 1. 19:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Wenthwort. Egy női börtönben játszódik. Logikusan van felépítve, végén csattanóval. Nekem nagyon tetszett. Az utolsó évadot fölösleges megnézni az már béna(minden jó sorozat végét elrontják...)
2021. júl. 1. 20:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Török sorozatot tudod ajánlani

Csodadoktor(én imádom<3)

Elif a szeretet útján

Fatmagül

2021. júl. 1. 22:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, nem törökök: Deadwood, Az ifjú pápa, Róma, Tudorok,Kaliforgia, Trónok harca
2021. júl. 2. 08:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Török sorozat amit én néztem és nagyon tetszett az a Feriha. Szerelmes sorozatokat ezen kívül nem igazán néztem. Az Árnyvadászok, a Titkos kör, a Legacies volt még nálam befutó és ezekben is megjelenik a szerelem sőt hangsúlyos is, de ezek inkább természetfeletti fantasy sorozatok.
2021. júl. 2. 08:37
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ments meg!, Drót, Kemény zsaruk, Marianne, Kemény motorosok, Négy évszak, Onedin
2021. júl. 2. 08:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Dél-koreai:

Andante (középiskolai egy új diák és egy halálos beteg lány szerelméről. Plusz poén, hogy a kisvárosban minden diák egy Hospice házban önkénteskedik és közeli kapcsolatban vannak az elmúlással)

Black (itt konkrétan a halálról szól a történet, illetve egy halálisten és egy lány kapcsolatáról)

D-Day (katasztrófa-sorozat)

Wonderful Life (szerelem, terhesség, gyermekvállalás)

Kínai:

The Untamed

Dance of the Phoenix

Dance of the Sky Empire

Ice Fantasy

Perfect and Casual

Cambrian Period

Törököt nem tudok, de van más:

Onedin család

Ausztrál expressz

A szolgálólány meséje

Outlander

Egyszer volt, hol nem volt (8 évad, bár az utolsó évad hanyagolható)

Tudorok

A katedrális

2021. júl. 2. 10:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Török két kedvencem az Ezel bosszú mindhalálig, Tiltott gyümölcs
2021. júl. 2. 21:15
 8/10 anonim ***** válasza:
84%

Androméda

Star Trek Deep Space Nine ---ebből én ezt ismerem, ez tuti jó; csak ne egyszerre nézd a Startreket meg az Andromédát, mert tök más a tempója, az egyik lassúnak fog tünni. Szerintem kezdd a Star Trekkel; én is azt ismertem előbb. Star trekből több van, én tehát a DS9-et ismerem belőle, és az jó.

Sliders

Csillagkapu

Farm, ahol élünk

Életképek

Mintaapák

2021. júl. 2. 21:20
 9/10 anonim ***** válasza:
74%

Vad angyal

A liliomlány

Acapulco szépe, Rozalinda, Marimar, Fiorella, Édesdundi Valentina, Esmeralda, Providence, Halálbiztos diagnózis, Turbó a négylábú zsaru, Rexfelügyelő, A fejvadász,

2021. júl. 2. 21:22
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Sen cal Kapimi!!
2021. júl. 14. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!