Tudnátok mondani jó sorozatokat?
Elsősorban török sorozatok érdekelnének, de bármi jöhet. :)
Lehet szerelmes is, bonyodalmas is ami nem csak a szerelemről szól vagy ilyesmi.
Török sorozatot tudod ajánlani
Csodadoktor(én imádom<3)
Elif a szeretet útján
Fatmagül
Dél-koreai:
Andante (középiskolai egy új diák és egy halálos beteg lány szerelméről. Plusz poén, hogy a kisvárosban minden diák egy Hospice házban önkénteskedik és közeli kapcsolatban vannak az elmúlással)
Black (itt konkrétan a halálról szól a történet, illetve egy halálisten és egy lány kapcsolatáról)
D-Day (katasztrófa-sorozat)
Wonderful Life (szerelem, terhesség, gyermekvállalás)
Kínai:
The Untamed
Dance of the Phoenix
Dance of the Sky Empire
Ice Fantasy
Perfect and Casual
Cambrian Period
Törököt nem tudok, de van más:
Onedin család
Ausztrál expressz
A szolgálólány meséje
Outlander
Egyszer volt, hol nem volt (8 évad, bár az utolsó évad hanyagolható)
Tudorok
A katedrális
Androméda
Star Trek Deep Space Nine ---ebből én ezt ismerem, ez tuti jó; csak ne egyszerre nézd a Startreket meg az Andromédát, mert tök más a tempója, az egyik lassúnak fog tünni. Szerintem kezdd a Star Trekkel; én is azt ismertem előbb. Star trekből több van, én tehát a DS9-et ismerem belőle, és az jó.
Sliders
Csillagkapu
Farm, ahol élünk
Életképek
Mintaapák
Vad angyal
A liliomlány
Acapulco szépe, Rozalinda, Marimar, Fiorella, Édesdundi Valentina, Esmeralda, Providence, Halálbiztos diagnózis, Turbó a négylábú zsaru, Rexfelügyelő, A fejvadász,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!