Azt tudom hogy összeházasodnak arturoval, de hogy folytatódik? Arturo idegbeteg lesz, mármint úgy mint ector a rubiban azt tudom..de mi lesz a vége felé?
igen vannak vidik róla youtubon de téyleg idegbeteg lesz..:P hát engem érdekel mi lesza büntetése teresának :)
2012. ápr. 6. 18:57
3/11 anonim válasza:
Ez nagyon durva!! Most már engem is érdekel!!
2012. ápr. 7. 10:19
4/11 anonim válasza:
én azt tudom, hogy végül Teresa beleszeret Arturoba és együtt lesznek a végén.
úgy mint Mariano és Aurora ^^
2012. ápr. 17. 19:13
5/11 anonim válasza:
***SPOILER***
Teresa a végén újra akarja kezdeni az életét,de Fernando lelövi és meghal...
2012. ápr. 18. 17:01
6/11 anonim válasza:
Én most kerestem rá ás 2 videót is találtam.Az egyikben az van,hogy Terese sír a szobában a macit ölelgetve jön a Fernando és lelövi,de van egy másik,amiben ugyanúgy ölelgeti a macit,de az Arturo jön be és happy end.....
2012. ápr. 26. 19:09
7/11 anonim válasza:
Én csak a hapy endet láttam de sztem az lesz a vége!! Nem hinném h. a főszereplőt megölik!
2012. ápr. 27. 17:11
8/11 anonim válasza:
hát én se hiszem h megölik a főszereplőt , de ruby is xarul lettt vége, szóval....
bocs be vok baszva
2012. ápr. 29. 21:11
9/11 anonim válasza:
A Televisa készített 2 alternatív véget a Teresának, az egyik az, hogy lelövi Fernando, a másik meg, hogy kibékülnek Arturoval. És végül kibékült Arturo és Teresa és itt a vége
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!