Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért van mostanában ekkora...

Miért van mostanában ekkora "Alkonyat-mánia"?

Figyelt kérdés
Nem értem, miért kell egy amcsi limonádé tinifilmet így felsztárolni... Tíz éve, mikor én voltam tizenéves, ugyanekkora hisztéria volt a Titanic c. nyálság miatt (már akkor is felfordult a gyomrom ettől), most meg a csapból is az Alkonyat folyik! Film, könyv, soundtrack, satöbbi... Majdnem minden tini csaj arról kérdez, hogy mikor lesz folytatás, van-e barátnője a főszereplő színésznek, hol lehet kapni a könyvet (megjegyzem: minden sarki könyvesboltban halomra áll a könyv). Miért kell ekkora hisztériát kelteni egy legjobb esetben is középszerű tinifilm miatt?
2009. jún. 16. 12:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
31%
Azért van ekkora "Alkonyat-mánis" mert az Alkonyat egyszerűen szuper. Könyvbe nem tudod letenni és el akarod olvasni a többit is, filmbe pedig annyira jó, hogy nem fogsz semmi mást csinálni csak nézni. Szerintem nagyon szuper és én imádom!!! Az MTV Movie Awards szerintem azért foglalkozik inkább a tinifilmekkel, mert mostanában inkább csak ilyeneket készítenek, mert ezek jobban eladhatók, mint pl.: egy horrorfilm.
2009. jún. 17. 11:23
 12/17 anonim ***** válasza:
31%

én úgy voltam az Alkonyattal, hogy jaj dehogy nézem meg, mindenki erről beszél, ez is biztos vmi high school musical féle film lehet (láttam de nagyon nem tetszett).

Aztán már nem értettem h mért van ennyi felhajtás, egye fene hát megnézem.

Tetszett a film :) csak az érzelmek nem voltak eléggé kifejezve a filmben, és sok apró dolog csak a könyv által vált világossá.

Hát igen, el is olvastam,mert nagyon kiváncsi voltam a folytatásra, nekem nagyon tetszik ez a könyv sorozat,már az eclipse-nál tartok.

Bnőm se akarta megnézni,de rávettem h nézze meg és ő is megfertőződött :D

Amúgy olvastam másféle vámpiros könyveket is, meg láttam filmet is, ez az alkonyat nem az a hagyományos de talán ezért is tetszik sokaknak, vmi új, meg lehet azonosulni is a lánnyal, hogy bár átlagos személyiség, de veled is megtörténhet hasonló :)

2009. jún. 28. 00:32
 13/17 anonim ***** válasza:
73%
Mindenkinek más és más tetszik. Ez így van rendjén. Nem szabad átkozódni, tiszteletben kell tartani mások ízlését. Véleményem szerint kérdésírónk ízlése is megkérdőjelezhető bizonyos ponton... mint bárki másé...
2009. júl. 5. 23:20
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem igazán. A könyv irodalmilag egy nulla. Még azt sem mondhatják el, hogy "legalább olvasnak a fiatalok". Mire mennek vele? Ezt elolvassák és kész mást nem. Az én osztályom szerencsére kivétel. Persze dráma tagozatos lévén nem csoda. Olvassák nálunk is, de kezünkbe veszünk ennél jóval értékesebb könyveket is. Hát most ez van, sajnos ma már csak ezek a "művek" jutnak előre, reméljük ez majd megváltozik.
2009. szept. 9. 17:19
 15/17 Isabella95 válasza:
47%
Én teljesen Twilight mániás vagyok! Láttam a filmet olvastam az összes könyvet! Sok-sok tini azért szereti mert Edward és Jacob nem kicsit néznek ki jól. Én azért szeretem mert a szerelem kiteljesedéséről szóló romantikus és érzelmekkel teli csoda az én szememben. És azért van az alkonyat körül ekkora ,,hisztéria" szerintem mert elérhetetlen, csodálatos és elképesztően romantikus. Mellesleg, ha valakinek nem is tetszik annyira akkor sem kéne fikáznia mert előfordulhat, hogy ami neki tetszik az meg másoknak nem jön be. És elég zavaró ha egy általad kedvelt filmet vagy könyvet le fikáznak! Nem?
2009. szept. 25. 15:50
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom azért,mert van akinek tetszik -.-" :D
2010. júl. 2. 16:32
 17/17 anonim ***** válasza:

Nos, amikor megjelent a 'Tvájlájt', mindenkitől csak azt hallottam, hogy "Jaj, de jó!", "Imádom!", "Tök f*sza, hogy ilyen romantikus!", "Annyira jóképű Edward!" és társai. Annyira eltúlozták a "mű" értékét, hogy a hisztériától ment el a kedvem a filmtől/könyvtől. Végül megnéztem, csak úgy kíváncsiságból... Hát... Tetszett, de megközelítőleg sem nyújtott olyan fenomenális élményt, mint amit a többiek reklámoztak. Egy darabig szerettem, bár nem voltam beteges mániákus... Megnéztem a második részét is a moziban, majd egy napon muterom beállított a könyvvel. Azt mondta, hogy nem lehet letenni. Gondoltam, beleolvasok, mivel annyira agyon van dicsérve a könyv... Csalódnom kellett. Eleinte tényleg jó volt, de mióta Bella egyre jobban kezdett belehabarodni Edwardba, minden második mondatában arról áradozott, hogy mennyire el van ájulva Edward szoborszerű szépségétől. Ez kezdett számomra kissé unalmassá válni, így letettem.

Később beláttam, hogy ez az egész maszlag nem más, mint egy nyálas cukorszirup, amire valamiért nagyon rá vannak kattanva a tinédzserek. A hisztéria természetesen folytatódott, így a társadalomnak sikerült annyira megutáltatnia velem az Alkonyatot, hogy már a neve hallatán is elkap a hányinger.

Nagyon sajnálom, kedves Alkonyat-rajongók, de ez a véleményem. Tetszik, nem tetszik, le lehet pontozni - ez van.

2010. aug. 19. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!