Miért van mostanában ekkora "Alkonyat-mánia"?
én úgy voltam az Alkonyattal, hogy jaj dehogy nézem meg, mindenki erről beszél, ez is biztos vmi high school musical féle film lehet (láttam de nagyon nem tetszett).
Aztán már nem értettem h mért van ennyi felhajtás, egye fene hát megnézem.
Tetszett a film :) csak az érzelmek nem voltak eléggé kifejezve a filmben, és sok apró dolog csak a könyv által vált világossá.
Hát igen, el is olvastam,mert nagyon kiváncsi voltam a folytatásra, nekem nagyon tetszik ez a könyv sorozat,már az eclipse-nál tartok.
Bnőm se akarta megnézni,de rávettem h nézze meg és ő is megfertőződött :D
Amúgy olvastam másféle vámpiros könyveket is, meg láttam filmet is, ez az alkonyat nem az a hagyományos de talán ezért is tetszik sokaknak, vmi új, meg lehet azonosulni is a lánnyal, hogy bár átlagos személyiség, de veled is megtörténhet hasonló :)
Nos, amikor megjelent a 'Tvájlájt', mindenkitől csak azt hallottam, hogy "Jaj, de jó!", "Imádom!", "Tök f*sza, hogy ilyen romantikus!", "Annyira jóképű Edward!" és társai. Annyira eltúlozták a "mű" értékét, hogy a hisztériától ment el a kedvem a filmtől/könyvtől. Végül megnéztem, csak úgy kíváncsiságból... Hát... Tetszett, de megközelítőleg sem nyújtott olyan fenomenális élményt, mint amit a többiek reklámoztak. Egy darabig szerettem, bár nem voltam beteges mániákus... Megnéztem a második részét is a moziban, majd egy napon muterom beállított a könyvvel. Azt mondta, hogy nem lehet letenni. Gondoltam, beleolvasok, mivel annyira agyon van dicsérve a könyv... Csalódnom kellett. Eleinte tényleg jó volt, de mióta Bella egyre jobban kezdett belehabarodni Edwardba, minden második mondatában arról áradozott, hogy mennyire el van ájulva Edward szoborszerű szépségétől. Ez kezdett számomra kissé unalmassá válni, így letettem.
Később beláttam, hogy ez az egész maszlag nem más, mint egy nyálas cukorszirup, amire valamiért nagyon rá vannak kattanva a tinédzserek. A hisztéria természetesen folytatódott, így a társadalomnak sikerült annyira megutáltatnia velem az Alkonyatot, hogy már a neve hallatán is elkap a hányinger.
Nagyon sajnálom, kedves Alkonyat-rajongók, de ez a véleményem. Tetszik, nem tetszik, le lehet pontozni - ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!