Vix kérdése:
Már a 230-ig résznél tartok a Bleach-ben, de nagyon
kíváncsi vagyok hogy Orihime és Ichigo összejönnek?
Vagy Ichigo Rukiával jön össze?
Ez az anime inkább a barátságról szól és nem a szerelemről. Nem jönnek össze. Ez van. De még jópárszor hallani fogod Orihimétől azt, hogy "Ichigo-kun". Vagy ennek valamilyen módosult formáját :)
2012. ápr. 5. 10:06
Előttem válaszolónak igaza van, ugyanis shounen (fiús) animéről beszélünk nincs nagy valószínűsége, hogy bárki bárkivel összejön, max a legvégén, de nem kell félni lesz néhány rész, amiben pár dolog felmerül, ( ha már 230-nál tartasz te is átéltél párat Igaz HalálEper párti vagyok, személyes kedvencem a Ne halj meg Kurosaki-kun pillanat)de nem több. De ha úgy érzed nem bírod ki néhány aranyos pillanat nélkül kukkancs fel deviantArt.com. Tele van aranyos képekkel.
Ja és utóirat az előttem válaszolónak: Barátnőmmel megszámoltuk és a a legdurvább Orihime mondani Kurosaki-kun pillanat azt hiszem 270-ben van...egy huzamban 22-szer néhány mit csináljak-kal vegyítve.
2012. ápr. 6. 21:47
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi csak egy kicsit idegesítő már hogy Orihime szinte már isteníti Ichigot és az meg észre sem veszi(vagy úgy csinál mintha nem érdekelné) hogy oda van érte Orihime.Ichigo meg folyton Rukiát védelmezi mintha a szerelme lenne.
Utóirat:Szerintem Rukia megtudja védeni magát és ha nem akkor ott van Renji,Byakuya,és a kapitány.
Hát, Ichigo egész személyiségében benne van a "Meg kell védenem...MINDENT!" feeling, mert Orihimét is mentegeti egész sűrűn és nem tudok választani, mert cukik Rukiával, de Orihime igazi bánatát nem érti meg senki...csak egy kicsit idegesített egy megfogalmazása 271-ben, de egyébként nagyon bírom őket együtt...Kurosaki-kun meg már túl sokszor lett fejbe rúgva, hogy nem veszi észre Orihimét..sőt, nem vesz észre semmilyen csajt...Orihime, Rukia, Nel, Senna, Riruka(igaz ő később lesz)...ez a csávó túlságos el van a megmentéssel...ááá Ichigot vmint Ichigo és Orihime kapcsolatát legjobban a 270-272.részek foglalják össze..majd írj ha ott tartasz és jól kibeszéljük 3:D
2012. ápr. 9. 19:48
5/10 A kérdező kommentje:
Már láttam a 270,271,és a 272 részt nagyon jó volt.Azért sajnáltam Orihimét hogy mennyi fájdalmat kell elviselnie.De Ichigot nem nagyon tudtam sajnálni.Igazad van mindig mindenkit megakar menteni még akkor is ha az egy lehetetlen küldetés.Ilyenkor azért egy kicsit azért becsülöm hogy akkor sem adja fel amikor a haláltorkán van.
Hát igen..azért mondom ,mert igazából nem a halál torkán volt hanem már ki is purcant, de a megmentési vágya visszahozza. És sajnálom Orihimét ,mert sokszor bántják, hogy hasztalan, de ezt ő is tudja és nagyon kínozza.
Ja és ezek a részek azért jók még, mert ezek miatt nem tudom teljesen elképzelni Ichigo és Orihime párosítását...jöjj vissza Ulquiorra és szeresd Orihimét!!
2012. ápr. 10. 21:12
7/10 A kérdező kommentje:
Hát ja.Azért Orihime nem is olyan hasztalan mert mondjuk meggyógyítja a többieket.Meg persze hogy nem tud szegény segíteni mert szerintem nem is engedik.Mindig csak arra használják hogy meggyógyítsák magukat vele,pedig ott a hármas pajzsa az például egypárszor megmentette Ichigo életét és másokét is.Szerintem Orihime többre lenne képes ha kapna esélyt.
8/10 NanaKrueger válasza:
Igaza van az előbb szólónak.. Ulquiorra és Orihime lett volna nyerő :D
2015. jan. 8. 22:25
Hát énnem igazán kedvelem Orihimét. Vannak olyan részek amiben egy kicsit sokat képzel magáról. Nem bántásból mondom ezt. Amikor az animeben megjelent Muramasa, és annak a történetnek a vége felé elnyeli valami Ichigot. Mindenki menekül a menosok elől, meg azelől a valami elől ami elkapta Ichigot. Abban a pillanatben felkiált Orihime ,, Meg kell mentenem Kurosaki-kunt,,. Nagyon sokszor veszem ezt észre. Orihime ereje nagyrészt gyógyításra való. Az lehet, hogy néhány holow-t meg tud ölni, de azokon kívül tehetetlen. Mégegyszer mondom, hogy ezt nem bántásból írom, én így gondolom.
2015. febr. 13. 19:47
Ulquiorra-val kellett volna szerintem is összejönnie Orihimének.Olyan rossz,hogy már nem lehet így.:(
viszont amíg nem volt Ulquiorra,addig én is azt akartam,hogy Ichigóval jöjjön össze.de hát ebben az animében nincs ilyesmi.
2016. jún. 7. 01:17
Kapcsolódó kérdések: