Mindenki azt állÍtja hogy a bleach pár év mulva ujra folytatódni fog és ez biztos? És körűl-belűl hány év? És miért fűggezstették fel?
Hát te se az intelligenciádba fogsz belehalni...
Nem tudom, hogy a szinkronosra vagy az eredetire gondolsz.
Nos a szinkronost csak akkor folytatják ha az Animax -nak lesz pénze új részeket venni és leszinkronizálni. Tehát igen ez akár évekbe is telhet mivel egy évbe maximum 50-60rész engedhetnek meg maguknak megvenni.
Ha az eredetire gondolsz ami jelenleg a 366. résznél lett vége az animének. Sokan azt mondják, hogy az utolsó része volt. Annyi biztos, hogy a manga tovább fut egy másik szálon. Az anime még kérdéses, hogy folytatódik-e(feltehetőleg) de akkor is az még hónapok kérdése.
úgy hallottam külföldi fórumokon h folytatódni fog
sztem azért állt le, mert a mangához képest túl gyorsan halad, ráadásul a mangában mostanában elég sok szünet volt, így az anime hamar utolérné és ezért megint szar filler részekkel kellene telerakni, így inkább szüneteltetik
sztem jobb ez így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!