Mi a címe ennek a sci-fi filmnek?
Sziasztok.
Sajnos már csak egy töredékre emlékszem belőle, nem tudom ennyiből beugrik-e valakinek én sehol nem találtam.
A szereplők egy űrhajón utaztak hibernált állapotban, kivéve az egyiküket, akinek valamilyen okból ébren kellett töltenie az utazást. Talán gépész vagy nem tudom mi lehetett.
Találtam egy hasonló filmleírást A rakomány (Cargo), de ez nem az. A rakományban egy nő a filmben, amire pedig nem emlékszem egy férfi tölti ébren az utazást.
Segítsetek, köszi:D
Hát, ennyiből kifejezetten nehéz megmondani.
Én egy ilyenre emlékszem, de ebben sem vagyok biztos, ez a Lost in Space, és úgy emlékszem a pilótának kellett vezetni, a többiek valamilyen kamrában voltak. De már nagyon rég láttam, lehet, hogy hülyeséget is írtam. Azért nézd meg, hátha ez az.
Nem is a Lost in Space. Nemrég néztem pont. Sajnos tényleg elég kevés amire emlékszem belőle épp ezért őrít meg:D
Homályosan mintha annyi még rémrlene, hogy az utazás vagy egy szupernova (nem a szupernova egyébként a film), vagy feketelyuk, vagy valami hiba miatt félbe szakad. Hátha valakinek beugrik. Köszi azért.
14:59
Ez másik film lesz szerintem.
Becsavarodás, mintha az enyémnél is lett volna, de pár részlet még beugrott de nem tudom segít-e.
-Úgy rémlik, mintha az utazás alatt amíg ébren volt egy jelenetben labdázott volna időmúlatásnak. Nem foci hanem teniszlabda méretű valamivel.
-Ill. az egyik hibernált legénységtag nő volt és tetszett neki. A kamrájában úgy rémlik sokat figyelte.
Reggel 4-ig keresgéltem a sci-fik között sikertelenül pedig sok leírását elolvastam. Meg lennék lepve ha sikerrel járnék:D Meg fogok őrülni:D
Szerintem ugyanarról írtunk. Találtam egy hasonlót/esélyeset, de ha ugyanazt írtuk le, akkor ez nem az:
A rakomány neve: Halál
(Alien Cargo)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!